Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmediğimiz maestro dennis bu kadroda fark yaratır gibi geldi bana çok eksiğimiz var

Kavukcunun toplantılarının verdiği vibe

FB_IMG_1768334040910.webp

Lookman da satışa açıklar zorlamayin

Hala Çalhanoğlu diyen var. Biz takım olarak atletizmimizi kaybettik. Bu düşüş bundan. Hakan dinamik orta sahalara karşı zaten ezilen bir orta saha. Bu tarz oyuncu olarak İlkay var zaten. İkinci bir İlkay vakasına gerek yok. İlkay da Mata, ya da Mertens tarzı takılsın işte birşey dediğimiz yok.
Özet geçiyorum İlkay, Hakan, Torreira orta sahası ile başarı sıfır ihtimal arkadaşlar. Şikeciler Genduzi - Kante - Asensio yaptı orta sahayı.

Fethiye maci bile gercekleri gosteriyor ki gostermesi de iyi oldu.Bizim ilk 11 oyuncularimizin yedegi yok bu kesin.

Tanselin takımda kimse sakatlanmıyo okan hocamın ekibi hepinize girsinnnnnnnn dedikten sonra 20 futbolcunun sakatlanıp sessizliğe bürünmesi ve bir daha ağzını açamaması gibi nöbet
Çok kolpa bi herif. Her boku ben bilirim takılan insanlardan nefret ederim. Bu adam da tam öyle biri. Bi bok bildiği yok

Hala Çalhanoğlu diyen var. Biz takım olarak atletizmimizi kaybettik. Bu düşüş bundan. Hakan dinamik orta sahalara karşı zaten ezilen bir orta saha. Bu tarz oyuncu olarak İlkay var zaten. İkinci bir İlkay vakasına gerek yok. İlkay da Mata, ya da Mertens tarzı takılsın işte birşey dediğimiz yok.
Özet geçiyorum İlkay, Hakan, Torreira orta sahası ile başarı sıfır ihtimal arkadaşlar. Şikeciler Genduzi - Kante - Asensio yaptı orta sahayı.
Bence atletizmi kaybetmedik Singo Jakops Osimhen Baris Sane atletik oyuncular bizim kaybettigimiz hucumda fark yaratacak oyuncu eksigimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt