Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.596
- 30.532
- 1.988
Buna katılıyorum bugün eşim bile Kaan in götu fena büyümüş çok kilo almış dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidip otelde fosur fosur uyuyacak ne hareketliliğiBu gece hareketli olur gibi umarım bu sefer golle biter
Forumu da okuyo he @Kuzey Aslan ın kankisidirÇok kolpa bi herif. Her boku ben bilirim takılan insanlardan nefret ederim. Bu adam da tam öyle biri. Bi bok bildiği yok
Bence atletizmi kaybetmedik Singo Jakops Osimhen Baris Sane atletik oyuncular bizim kaybettigimiz hucumda fark yaratacak oyuncu eksigimiz var.
Fbnin elde ettiği başarılar gibi nöbet
Güle güle Nedimciğim, kal sağlıcaklaOkan istifa etmeden bu takımı desteklemem imkansız
Bugün itibariyle bırakıyorum
Son maçta ikili mücadele kazanamadık neredeyse. Takımda herkes ya sakat, ya formsuz ya da şişko. Şu ortama kurtarıcı olarak bir de Hakan çekersek hapı yuttuk. Demek istediğim bu.Bence atletizmi kaybetmedik Singo Jakops Osimhen Baris Sane atletik oyuncular bizim kaybettigimiz hucumda fark yaratacak oyuncu eksigimiz var.
Bizi yenmek büyük bir başarı onlar icin. Hor görmemek lazımAZ daha konfederasyon kupasını alacaktı adamlar kilpayi kaçırdılar ligte desen ikincilige ambargo koymuşlar etkilenmemek elde değil
Hakan ozelinde demedim renkdas teshisi dogru koyma acisindanArtık aravbi
Hakan sadece saranın stat dışına gönderdiklerinin 3/1'ni kaleye soksa yeter katkı aldık deriz
Hoca daha acele is yapmiyoruz, sure aliyor dedi.Bu gece hareketli olur gibi umarım bu sefer golle biter