Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emirhan şuan kupa maçında baya iyi oynuyor bu arada iki yönlü oynamaya başlamış acaba oda italya paketine dahil olur mu

Para harcatiyor diye adami elestiren adamlar haftalardir lookman gelsin bernardo silva gelsin diyorlar

Neyle gelecek bu oyuncular elma armut karsiliginda mi gelecekler

Bu kadar harcama’ya bende karsiyim ama rekabete devam etmek istiyorsak rakip ten dolayi buna mecburuz anlayin bunu artik

Sinirsiz bir bütce var karsimizda,dünyanin en pahali teknik direktörü mourinho geldi mesela

Rakip taraftarlarin nefreti yetmezmis gibi üstüne bir de kendi taraftari cikti

Aynisini son döneminde fatih hoca’ya da yaptiniz adama etmediginiz hakaret kalmadi bu kadar da nankör olmayin
hiç katılmıyorum para harcamak zorunda falan değiliz biz, onlar kadar eksiğimiz yok 11de

bizim hali hazırda zaten çok iyi bi kadromuz var yapmamız gereken derinliği arttırmaktı sadece elit topçuya falan gerek yoktu

Bizim ve Fbnin harcadigi parayi Portekiz veya Holanda ligindeki büyüklere versen, adamlar zimba gibi kadro kurur, CL'de üst üstse son 16/8e kalir ve üstüne aldiklari oyunculari zamaninda satarak transfer gelir rekorlari kirardi herhalde.
Bu da her zaman dogru degil , daha yakin ornek olarak Ajax 2 sezon once 116 milyon euro harcadi sadece 1 transfer doneminde o gunden beri tepe taklak oldular.

Yoksa genel anlamda Hollanda kulupleri daha dogru yonetiliyor tabi ama onlarin amaci pahali oyuncular yuksek maaslar degil oyle bir lig degil cunku. Genc yetistirip sonra iyi paraya satma uzerine kurulu genel mantalite.

Okan’ın bir şey bildiği yok, ederson dediği saat, ederson fb ile sözleşme imzalıyordu. Yine her zamanki gibi yönetimi savunuyor. Şu an Dursun dahil kimin Galatasaray’a geleceğini kimse bilmiyor. Çünkü bir plan program yok. Rastgele önerilen bir iki isimli topçu 60-70 milyona çakacaklar. Olan bu.. koşun komşular Galatasaray’ı soyuyorlar…
Rdas yanlış anlama da sen de 2505 mesaj atmışsın 2500 mesaj direkt Okan Buruk diye başlıyor üşenmedim baktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt