Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
İsim ver ona gidelim şampiyon yapamazsa burada okan hoca yazma amaElit hocalara gitmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim ver ona gidelim şampiyon yapamazsa burada okan hoca yazma amaElit hocalara gitmek lazım
Gercekten isin boku cikti. Sara’ya verilen paraya ne kadar uyuz oldugumu hatirliyorum. Geldigimiz duruma bak. Devre arasi 80 milyon euro falan harcayacaklar sanirim. Bu arada Sara’nin bonservis rekorumuz oldugunu unutmayin.Adın Bayern Real falan filan değilse beke stopere ön liberoya o paralar fazia bence. O paralar bu tarz boktan liglerde ileri hat için verilir
Bu sefer rakip çok para harcadı zoeGeçen sene yine para var diye Danso, Pavlovic falan konuşurken son gün en eliti Cuesta geldi. Hayırlısı olur inşallah.
hiç katılmıyorum para harcamak zorunda falan değiliz biz, onlar kadar eksiğimiz yok 11de
bizim hali hazırda zaten çok iyi bi kadromuz var yapmamız gereken derinliği arttırmaktı sadece elit topçuya falan gerek yoktu
S.AurierAlabileceğimiz en elit oyuncu kim sizce?
Biliyorum.
Biraz takılalım yarın tekrar istifaya davet edicez unutturmaTranafer delisiyiz zehiri yedik maalesef
Bunlar zaten bizim hocaya viz gelir ama @Deniz Zorlu yetkili olsaydi bunlari alabilirdi.
Biz de saneyi bedava aldık, herkes osimhen gelsin başka transfere gerek yok dedi.Real son yıllarda full bedava transfere yöneldi
Ama okan beyimiz 30dan aşağı transferi kabul etmiyor alerji yapıyor