Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para harcansın ama 40 bonservis 10 maaş değil

15 bonservis 1.5-2 milyona adam bulunmalı, kimse yok falan demesin

takım yaşlanıyor bi anda batarız hiç nolduğunu anlamadan
1.5-2 milyona zor bulurlar iyi oyuncu, Salih bile Besiktas'tan 3 milyon euro maas istemis bildigin dumduz oyuncu. Daha henuz isim yapmamis oyunculari alip getirebilsen o dedigin olabilir onu da bizimkiler istemiyor. Zaten biraz isim yapmis oyuncu kapiyi en kotu 4 milyon euro maastan aciyor bizden teklif alinca. Cunku TR'ye gelmek icin genelde oyuncular parayi fazla istiyor yoksa niye geleyim modunda cogu maalesef.

1.5-2 milyona zor bulurlar iyi oyuncu, Salih bile Besiktas'tan 3 milyon euro maas istemis bildigin dumduz oyuncu. Daha henuz isim yapmamis oyunculari alip getirebilsen o dedigin olabilir onu da bizimkiler istemiyor. Zaten biraz isim yapmis oyuncu kapiyi en kotu 4 milyon euro maastan aciyor bizden teklif alinca. Cunku TR'ye gelmek icin genelde oyuncular parayi fazla istiyor yoksa niye geleyim modunda cogu maalesef.
Salih harbi delirmiş bu arada sen kim 3 milyon euro maas kim yav

Bu arada ne marsilya gouri'yi bırakır nede gouri ayrılmak ister. Kim çıkarıyor bu haberleri anlamıyorum.

“Lig şampiyonluğu Ali’nin etkisi ve rakiplerin en kötü döneminde olması ve Erden gibi bir adam iskeleti kurdu.”

Bu ve benzeri yazıp başarımızı küçülten ve kendine Galatasaraylı diyen insanlar türedi son derbi maçından sonra.

Bu fbli ağzıdır. Bundan en kısa sürede vazgeçmeniz dileğiyle.

salih türk olduğu için geçiriyor

bu lyonun teklif yaptığı çocuğu istesek mesela 4 mü isteyecek max 2 milyona oynayacak

Bu herif neden bildiğimiz seyleri soyluyo sürekli

dalacagim az kaldi.bilgin yoksa sus

Lan got 23 gün kaldı zaten
1 sene mi bekleyeceğiz

salih türk olduğu için geçiriyor

bu lyonun teklif yaptığı çocuğu istesek mesela 4 mü isteyecek max 2 milyona oynayacak
He o tarz cocuklar alirsin onu kast etmedigini dusundum, ama diyorum ya onlari da bizimkiler istemiyor seviyeleri yetersiz gordukleri icin. Hazir bakiyorlar.

Daha asil kriz de bekliyor bizi iki seçenek var

Nijerya elenirse - Nijeriya kampında Osimhen tamamen cildirir gelir burda asabi bir şekilde takilir -> olumsuz etki. Ayrıca Lookman‘la birbirilerine girme ihtimali zaten yüksek -> lookman fb yapabilir kavga çıkarsa

Nijerya finale kalirsa -> daha fazla icardi izleriz A.Madrid maçında 0 Puan yazılır
Kendisi acikladi ya burda isim bittikten sonra hemen dönup takimima yardimci olacagim diye madrid maci icin

Sakatlanmasin yeter

Bu yabanci muhabirlerde bile bisey var

Herifler haber vermiyo.kendi fikrini soyluyo

Lan acil mi değil mi nerden bilecen lale

Takımda 3 tane ofansif oyuncu var yunus baris ve sane sadece
Nasıl acil olmasin

can sıkıntısından Frattesi'yi olumlamaya çalıştım
bu herif Sassuolo'da acayip iyi oynamış
tam aradığımız herif gibi oynamış

Sassuolo o dönem 4-2-3-1 oynamış, kanatlarda ters ayaklı Hamed Jr Traore ve Berardi
forvet arkasında Raspadori, ileri uçta Scamacca

çift pivotta Maxime Lopez ile oynamış. Lopez defansif yükü çekmiş büyük oranda, fakat Frattesi'nin de defansif istatistikleri hiç fena değil
baya mesafe kat ediyormuş ve ikili mücadelelerde iyiymiş

bilemiyom birden ısındım bu transfere
zaten o dönem bir sürü kulüp yarışmış ve Inter almış
şimdi bile Juventus ve Roma baya istiyor

Inter'in orta saha kurgusu çok farklı, oraya adapte olamamış olabilir
Ayrıca Inzaghi aşırı evlatçı ve rotasyon düşmanı bi hoca
Favorilerini kesip de çocuğa düzgün bir şans vermemiş de olabilir

Bu transfere hayvan gibi sıcağım artık
Maaşı bence zaten düşük olamaz. Herif Inter'de 3m net garanti maaş alıyomuş. Bizim 4'ten az vermemiz zor

Bonserviste biraz fiyat kırabilmeliyiz ama. Şartlı opsiyonlu kiralık taksitli total paket 25'e bitebilir bu transfer

Milanoya uğur yıldız denen elemanda gitmiş

O sözleşmelerle falan ilgileniyodu diye biliyorum

Sampiyonlar ligine kadro bildirme 1-2 subat sanırım

16-17 günümüz falan var

Romano hergelesi de dalga geçiyor vakit var diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt