Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar en cöpü satip lookman alirlar

Lookman'da 45 milyondan inmiyorlarsa teklif edilen 25 Gouiri için edilsin. Bari Gümrük maçına biri yetişsin.

Ben Yunuz yerine sahada Icardi gormek istiyorum. Penalti kaciriyor ama en azindan attigi paslar yerini buluyor.

Jelert
Singo

Skandalları sıcaklığını korurken ben sane Mertens osimhen icardi davinson ekolünden devam diyorum.

Transfer dönemi sonunda Emrah duvar Serdar Ünsal ve Deniz Zorlu sevinsin diye hacken elfsborg vs gibi takımlardan scout31 transferi yapılabilir yine de ona birşey demiyorum
Biz fifa ultimate team kadrosu kurmak istiyoruz, scout tayfa hala fm kadrosu peşinde.

Kaan Berkan var diye orta saha aldırmadı sonra yine ve yeniden istediği oyuncuları alacağız.

Ben Yunuz yerine sahada Icardi gormek istiyorum. Penalti kaciriyor ama en azindan attigi paslar yerini buluyor.
İşte dediğimiz buydu. Evlat dedik altyapı dedik yunustan için iki maç var iki maç sahada yok. İstikrarsız bizim oğlan. Net rotasyon olacak adam yunus. Koyacaksın oraya vurduğunu sokan bi 10 numara 70 te al yunusu kostursun. Rakip yorulduğunda yunus daha efektif olur. Böyle yunusu da yıpratırsin takımı da. Futboldan asla 10 numaralar silinmeyecek.

Saran yönetimi gece gündüz çalışıyor. Herifler hızlı transfer işlerinde.
Bizimkiler devlet kurumu gibi yavaş
Ağa bunlar fena hulle yapacak. Ambrat sonra bu sonra livakovc. Ülkede denetim yok maalesef. Kendi trolleri söylemişti yufus akcjcek 10 milyon kalanı bir hulle diye. Atilla szalai denen kazmayı sattılar zamanında acayip paraya. Bu tescilli ibnetorlarin hepsi farkında

Mamadou Sangare 8m
Amar Dedic 12m
Bryan Zaragoza (free beles kiralik)

Daha busuru opsiyon say say bitmez

Ağa bunlar fena hulle yapacak. Ambrat sonra bu sonra livakovc. Ülkede denetim yok maalesef. Kendi trolleri söylemişti yufus akcjcek 10 milyon kalanı bir hulle diye. Atilla szalai denen kazmayı sattılar zamanında acayip paraya. Bu tescilli ibnetorlarin hepsi farkında
Bizim yöneticiler de yapsın aynısını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt