- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Onu kim sıktı40 milyon bütçe canımı sıktı.
Gouiri 25 milyon
2 tane de u23 bulunur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu kim sıktı40 milyon bütçe canımı sıktı.
Gouiri 25 milyon
2 tane de u23 bulunur.
Bize şöyle bi ortasaha lazim.
Bize şöyle bi ortasaha lazim.
Samsun o bahsedilen bonservisi verebilir mi?Göztepe aldı bir forvet brezilya'dan. Samsun olabilir para var onlarda forvetleri de sıkıntılı
30 yaşında ki ndiaye'ye 4 verdiler şuan ellerinde para da var verebilirler bence. Oradan da adam alıyorlar sürekliSamsun o bahsedilen bonservisi verebilir mi?
Bir şeyi de beğen be adamSamardzic’i napıcaz ya alacaksanız adam gibi 10 no alın
8-10 karışımı ve ne olduğu belli olmayan adamlardan gına geldi ne yapayım ulanBir şeyi de beğen be adam
Bilmem. Burada okudumOnu kim sıktı
Muslera icin 10-11m Euro verdik Cana'nin degerini de hesaba katarsak.Eboue ile ilgili konumuz var. Sadece bir bek değil, çok mevkide oynayan bir oyuncudur. Arsenal'in oyuncusudur. Olursa olur. Olmazsa başka yere bakarız. Şu hesabı kimse yapıyor mu merak ediyorum?. Selçuk'u, Ceyhun'u, Elmander'i sıfır bonservisle aldık. Melo'ya 1,5 milyon avro, kalecimiz Muslera'ya 4 milyon avro, Ujfalusi'ye de 1,5 milyon avro verdik. Hepsi etti 7 milyon avro.
Böyle bir kaderim vardır benim. Ben giderim 20-30 verilir, hiçbir şey olmaz. 2000'de de gittiğimde Jardel gelmişti hatırlarsanız. Transferde kayıplar da olur. Galatasaray'a herhangi bir zamanda zarar vermeyi düşünecek en son kişi benim.
Fatih Terim
Madem nostalji![]()
Biz orta sahayı bitirene kadar lookmanı fener alır lig başlamadan biter imkanı varsa alırsın önüne bakarsın abi yaSöylediğine imzamı atarım... lookman gelirse kötü olur demiyorum ama orta sahayı bitirmeden lookman a gidilmez... mertens ve melo yu bul getir sonra ne bk yiyorsan ye...