Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.956
- 10.212
- 2.168
Biraz sende fedakarlık yap Muradım, cebimizde yoksa ..Almasi Kavukcudan ödemesi senden Azizim kurtaran hesabım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz sende fedakarlık yap Muradım, cebimizde yoksa ..Almasi Kavukcudan ödemesi senden Azizim kurtaran hesabım![]()
karistirmak icin atmistir bence ya. sokuk ibne fbli neticedeo muhabir bozuntusuna haber vermek istifa sebebidir
İmkanı lookmana verip orta sahayı boş geçersek?Biz orta sahayı bitirene kadar lookmanı fener alır lig başlamadan biter imkanı varsa alırsın önüne bakarsın abi ya
Singo nun 5 aldığı yerde bence mümkünSırf Yalçın Çetin fofanaaağğğ desin diye Yıllık 8 milyon Euro bayılmayacağız heralde
Genduzi malını top diye oynar.Fofana kim ki 8 milyon istiyor yav
Kaç paraysa verip alacağız dersen olacağı bu
Hoca, Fofana'yı hala Monaco'da sanıyor olabilir :red:Nurullah fethinin raporunu okuyan okan buruk fofanadan vazgecti
Singo nun 5 aldığı yerde bence mümkün
Genduzi malını top diye oynar.
Bende şaşkınım ama futbolculara selam verdiğimiz an Singo nun kontratından bahsediyorlarmışSingo kim r’daşım hangi takımda oynuyor duymadım hiç
Konuşmadım demiş
Konuşmadım demiş
Kilo almaya müsaitse bizde bir 10 kilo daha alır. Bizde disiplin diye birşey yok.İyi bir diyetisyen eşliğinde olabilir mantıklı