Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem limit yok ronaldo ve messiyi alalım dünyanın sonu gelmeden ikisini kavuşturalım kralların

Bir 100 daha harcayıp totalde 230 milyon harcayıp lig şampiyonluğunu fenere kaptırma işi 🥴

Bu bizim 3 mevkiyi yedekleyen, orta saha, sağ bek ve stoper, Kaan Ayhanın son hali nedir öyle arkadaş. Ayıptır yazıktır, inanılmaz bir akıl tutulması var kulüpte, senin rakibinin ortadaki yedekleri İsmail, Fred, Alvarez, Smanzky. Şu isimlerin kulübede gık dediğini ne gördüm ne duydum. Amaaa bizim Kaan efendi, Günay efendi … hayırdır yahu ? Çiftlik mi kardeşim bu kulüp

kavukcu'nun üzerine fazla gidiliyor sanki. becerikli insan demiyorum ama gedson transferi, diagne'yi telefonda 10 milyona satan a. albayrak sonrası yine eh işte dedirtiyor. erden timur ve Ünal aysal dışında çokta tuttuğunu koparan adamlar görmedik. rededilemeyecek tekliflerin adamı cenk Ergün vardı bir de.

malum it boyle isleri bilerek bu zamanda yapiyor. taraftar zaten contayi yakmis, simitci basta olmak uzere saracak yer aradigini bildigi icin camianin sinir uclariyla oynamaya calisiyor iste.

Italyadan haber düşmesi lazim. Bizimkilerin bir sey bildiği yoktur.

Galatasaray da Kante yarışına girdi 20 milyon artı bonuslar konuşuluyor
Demarke Sports

1768406010875.webp

Bu bizim 3 mevkiyi yedekleyen, orta saha, sağ bek ve stoper, Kaan Ayhanın son hali nedir öyle arkadaş. Ayıptır yazıktır, inanılmaz bir akıl tutulması var kulüpte, senin rakibinin ortadaki yedekleri İsmail, Fred, Alvarez, Smanzky. Şu isimlerin kulübede gık dediğini ne gördüm ne duydum. Amaaa bizim Kaan efendi, Günay efendi … hayırdır yahu ? Çiftlik mi kardeşim bu kulüp
Fred su haliyle bile bizde as oynardi muhtemelen rezalet cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt