- 1 Mayıs 2018
- 53.462
- 43.806
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay senin Dembeke aşkına ya. Yıllardır Dembele diye diye kafa Z...yorsun. Ulan Kolap!Bir gece ansızın Dembele
3 5 yıl kaos bünyeye iyi gelirdi.sezon bitti önümüze bakalım
Kalacak galiba abi harbiden bende inanmıyordum kalacağına inşallah kaşır takımın 100 de 50 di bu adamhiç ümidim yoktu
çok ilginç bu adamın burada durması
Okan hocanın da dediği gibi anadolu takımlarından oyuncu alınmamalı özellikle yabancı oyuncu kesinlikle alınmamalı, gs üst seviye bir kulüp o yüzden üst seviye liglerin yabancı oyuncularına yönelmeli sadece. Yerli almak zorundayız ama onu da mümkünse barış, kerem gibi alt liglerden scouting yapmak lazım. Lütfen gs'yi anadolu takımı topçularıyla doldurma hatasını yapmayalım artık geçmişteki gibiKozlowski niye hiç düşünülmüyor. Ligden alınabilecek 3-4 oyundan birisi bjk, başak flan kesin salça olur.
Geçende yazdım baya potansiyelli güçlü bir oyuncu tm değeri düşük baya ne isterler acaba 7-8 e falan çözebilsek isterim açıkçası2003 yabancı kontenjanına AZ Alkmaar’dan sağ kanat Ernest Poku olabilir.
Onyekuru vol2 olur gibi. Bu tarz uçan kaçan birisi lazım. Özellikle Avrupa maçlarında hamle oyuncusu olarak ekstra katkı verir.2003 yabancı kontenjanına AZ Alkmaar’dan sağ kanat Ernest Poku olabilir.
Limite yansıyacak heralde
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kozlowski niye hiç düşünülmüyor. Ligden alınabilecek 3-4 oyundan birisi bjk, başak flan kesin salça olur.
Bu yönetim 3 milyon bonservisli adama 10 verdiği için, 3 milyon maaşlı adama da 10 verebilir. Ben ilkay’a tilt olmam, yönetime 2 yıldır bu konuda tiltimİlkaya değil yıllık 10 milyona tilt oldum.