Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unai simon
boey davinson alexandro eren
torreira lemina imparatorsara
bernardo osimhen barış

dün paylaştığım GS'nin Bayern olma planı videosunu izle Motzum orada bahsediyor yaşanacak finansal devrimden. Bu transferde o devrimin giriş reklam yüzü.

inşallah öyle olur reis.
benim çocukluğum bizim süründüğümüz, fener'in ise çok güçlü olduğu dönemde geçti. fener hooijdonk, alex, anelka getirirdi. bizde bir numara yoktu. bu döngünün kırıldığı transfer lincoln'dür benim nazarımda. o sezondan sonra fener'le aynı paraları harcama seviyesine geldik.

ekibimizle ilgili en büyük korkum bir gün o zamanlara dönmek. o yüzden ne zaman 10 milyon'dan fazla bonservis, 3-4 milyon'dan fazla maaş görsem elim ayağım titriyor. ;D

Kaleci
Sağ bek
Kanat
10 numara
Yedek defans
Forvet bunların hepsini alabileceksek tamam da bu kadar eksik varken 70 milyon tek adama harcamak korkutuyor.

bu arada adil transferine çok takılmışsınız yanlış bu takıntı. adil transferi bir anlamda şamp hamlesi. osimhen için 60+ bonservis 15+ maaş verecez bu işin kazasını belasını savmak için sadaka şart. garibanı sevindireceksin.
Bu herif bizim topçulara saldirmiyormuydu. Nesi gariban bunun

Ne Sacha Boey ne Osimhen ikisi de inşallah olmaz. Bu tarz paraları harcamak için Avrupa’da istisnasız her sene başarı gerekir.

Biraz daha oyuncu satan kulüp kafasından gitmek lazım.
Niye yav napoli her sene 30-40 milyonluk transfer yapıyor bir o kadar da satış yapıyor.Engel değil ki bu dediğin.
Osimhen için 80 verip aldılar şimdi aynı parayı çıkarıyorlar. Onun yanında da kvara gibi bir herifi parlatıp satmanı sağlıyor bu vizyon.
Bugün barış yarın yunusu aklın almayacağı seviyelere çıkarmayacağın diye bir sebep yok.
Bir kırılım gerekiyor ülkede.
En baba yerli satışı 12 milyona keremle yapmışız. Yandığı 2 sezonun ardından hemde.

Kendi marka değerin için bazı adımlar atmak gerekiyor. O eşik değeri atladığında benim oyuncum 40 diyebilirsin.
Az performansı düşüce 15 versin alsınlar diyoruz. Dünyada da bizim üzerimizde bu görüş hakim.
Seviye atlamamızı sağlayacak olan 100 milyonluk bir hamleyse onu yaptın diye batmazsın.

Bu seneki karavana transferlerin sadece bonservis bedeli 50 milyon eurodan fazla.

Ortalama maaş olarak 30 milyondan fazlasını her sene istikrarlı bir şekilde çöpe atıyoruz.

Ha bana göre de fazla mu bunlar çıldırmış olmalıyız derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt