Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sosyal medyadan Galatasaray ile ilgili bir şeyler takip ediyorsanız ilk engellenecek isimlerden birisi. Üslubu iğrenç, bugün dediğini de yarın unutur.

1749151527752.webp

Ada’da bir gün son pilav kaşıklandı ve hiç kimsenin bundan haberi olmadı.

Sponsor olacaklar şimdiden ciddi zam yapsınlar bu kadroya öyle ucuza sponsorluk yok artık hedefler büyük...

Osimhen’e bu kadar paraya çıkmak yerine Sane + klas bir isim santrafor daha mutlu eder gerçekten Morata da gidiyorsa

Tv makinasinda düriye adinda biri baglandi telefona

Eger bu konusulan rakamlar dogruysa transfer konusunda biraz Napoli'nin yolundan gittigimizi dusunuyorum. Bundan 15 yil once Napoli siradan bir kulup gibi takiliyordu sonra su meshur sahipleri geldikten sonra yavas yavas yukselise gecmeye basladiklarinda hic beklenmedik bir sekilde o zaman ki parayla Higuan'i 40 milyona sanirim Real'den almislardi.

Sonra gittiler bir kac sene evvel yine beklenmedik bir sekilde rekor bir bedelle Osimhen'i Fransadan 80 milyon verip aldilar. Bunlar Napoli gibi bir kulup icin cok astronomik bedeller olarak gozukuyordu ayni bugun bizim hakkimizda cikan haberler gibi. Belki artik bu denli yuksek ve riskli transferlere baslamak icin dogru zaman oldugunu dusunuyor olabilir bizim yoneticiler.

Artik bu yola girdin mi Avrupa'da hep top 20 takim arasinda olmalisin yoksa bu paralar neden veriliyor der sonra insanlar.

İyi bir A klas kanat oyuncusu şart bu takıma yoksa sezon içinde olduğu gibi Osimhen (eğer alırsak) çok fazla elini kolunu sağ sola sallar yine sinirden
Yazdık ya hutchinson diye. Asıl hareketli 10 numara şart çalım atabilen.
İngiltereye gitmeden ensico ismi bizimle anılıyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam.
Bayağı bize çuk oturacak çocuk.

Biraz daha üzerine koysa top kulüplere gider 2-3 seneye.

adnan polat'ın serhat ulueren ile gs için yardım programı yaptığını hatırlıyorum 05-06 sezonunda
şimdi 75 milyon bonservis konuşuyoruz
ne ara geldik buraya
vay anasını

Osi kalırsa kulübün tek başına bu maliyeti karşılaması imkansız kesin sponsor desteği olacaktır bunlardan birisi de sevgili başkanım Erden Timur olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt