Murat Durmaz
Hocaların Hocası
- 5 Ocak 2019
- 50.026
- 51.254
- 3.748
@Oral Sever @Oral Sevmez Twitter'da gördüm ben bu fotoğrafı ve aklıma Oral 2lisi'nin konuşma tarzı geldi yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten adaya bu kadar masraf yapılması yada o kadar sene bakılmayan çakılan demirler bakılıp, değiştirilmesi hep bunun içinmiş demek ki.Ada yı sattık
ne vizyonsuz at götlü adamlarsınız. 60 a yakın maç oynayacaksın bunların 15 tanesi filan bütün her şeyini vermen gereken maçlar. Osimhen tek forver gitmezOsimhenin tapusunu alırsak ayrılık vakti deriz. Futbola da eski hevesi yok gibi zaten gider Amerika'da oynar alıcısı vardır orda
Finansal tarafina oyle bakinca dogru ama ikisi ayni anda gitmez, giden olursa anca Morata olur bu durumda yani Icardi her turlu kalir bir sezon dahaNiye hayal reis. Bonservise hayal desek okey de maaşı karşılarız İcardi ve moratayi salarsak.
Nerde diyorlar bunuFenerliler korkmaya başlamış, bunlar Osimhen'i alırsa sittin sene şampiyonluk goremeyecegiz diyorlar.
yamalsız olmazNicooooo williammssssss
X'te, muhabirlerin attigi tweetlerin altindaki yorumlardaNerde diyorlar bunu
15+ bonus bizim teklif. Bunu arttırdığımızı hiç sanmıyorum. Asıl olay Hilal'in teklifinin burada beklenenden düşük olması sanırım. Hilal'in teklifi arttırması için yapılan işler gibi geliyor bana bu biraz. Yarın Hilal 35'e çıkıp alacak gibi düşünüyorum.Bence bu rakamlar hayal yani nasıl oluyor bu anlamış değilim, tabi şuan spekülasyon var ama resmiyet kazanırsa anlarız durumu
Futbol artık farklı bir yere evrildi.Arkadas bu teklif edilen rakamlar ne böyle? Osi bilmem kac milyon maas daha bunun bonservisi var 29 yasindaki saneye 12 milyon maas cok sacma rakamlar bunlar. Biz ne manu ne city ne real madridiz bu rakamlar nedir böyle? Sirf osi icin bonservis arti rahat 100+ milyon gececek. Bu paralar ile bonservisi elinde olan bir kac oyuncu getirin.