- 16 Haziran 2010
- 200.190
- 152.285
- 6.678
Domuz eti bol Rusya'daet yesin biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domuz eti bol Rusya'daet yesin biraz
21 yaş altı topçu görünce deniz tough :Dzorlu ne zaman osiyi satıp yerine amazon ormanlarından topçu koyacak acaba şu an cesaret edemiyor da
Keşke gelse de Real haberleri vardiHaydi hocam sana karşı iyi oynayan topçuları seversin. Kees Smit'i aldır bu sefer. Duam belli duyan belli
Ekli dosyayı görüntüle 324488
Nesi iyi lan o zamanBatrakov da dripling hiç yok. Açıkçası hoşuma gitmedi
Rusyadan adam cikmaz
Belkide rakiplerin tutum ve davranışlarına göre vites düşürüp arttırıyor olamazmiyiz?Işimize geldiğinde inanılmaz performans gösteriyor takımımız.Kotu olan takım rakip maçında 3-0 eze eze nasıl oynadiysa zora gelirse yine aynı şekilde oynayabilir.Bunu hiç düşündünüz mü?Takımımızda herşeye rağmen aidiyetli oyuncularin olması insana güven veriyor.Huzur veriyor.Hersey birtarafa.O kadarda kötü değiliz hocam.Yerin dibine sokmaninda ne bir faydası var nede lüzumu.Önümüzdeki sezon taktik ve oyun aklı değişmeyen ( yok zaten ama) Okan Buruk liderliğinde, iskelet kadro yapılanmasında ciddi bir değişim de yapılmazsa ( yönetimden beklemiyorum) şampiyonluk şansımızın yine şikecilerin salakça yönetimine kalacağını hepimiz biliyoruz herhalde. Bu durumda şu alınır bu satılır diye yorulmanın anlamı yok. Dua edelim Aziz veya Hakan malca bir yönetim göstersin.