Transfer Nöbeti #2

Kanat Forvet olarak tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Bu anket kapanacak: .
Haydi hocam sana karşı iyi oynayan topçuları seversin. Kees Smit'i aldır bu sefer. Duam belli duyan belli

images-2.webp

Can topa karsi calismada bir tik isteksiz. OB onu normalde +40 milyon bonservisle istemez. Ondan zaten Riera ile sorun yasamisti.

Simit'i almak kavukçunun boyun borcudur. Slogan da hazır :
" simit sarayı sponsorluğunda simit galatasarayda "

bu full match tekrarı veren sitelerin kaynakları genelde rus spikerli yayınlar oluyor ama rusya ligi maçlarını full veren site bulamadım varsa dm alabilir miyim

nisandaki matrakov vs gedson maçını bir izlemek lazım iki 83 numaralı forvet arkası nasıl oynamışlar

Sara
Sallai
Lemina/Torreira'dan biri
Sanchez (iyi bir teklif gelirse DK sonrası)

Burası iyi kötü 60-70 kağıt eder.
Zani, Nelson, Jelert vb 10-15 düşse.

Önümüzdeki sezon taktik ve oyun aklı değişmeyen ( yok zaten ama) Okan Buruk liderliğinde, iskelet kadro yapılanmasında ciddi bir değişim de yapılmazsa ( yönetimden beklemiyorum) şampiyonluk şansımızın yine şikecilerin salakça yönetimine kalacağını hepimiz biliyoruz herhalde. Bu durumda şu alınır bu satılır diye yorulmanın anlamı yok. Dua edelim Aziz veya Hakan malca bir yönetim göstersin.
Belkide rakiplerin tutum ve davranışlarına göre vites düşürüp arttırıyor olamazmiyiz?Işimize geldiğinde inanılmaz performans gösteriyor takımımız.Kotu olan takım rakip maçında 3-0 eze eze nasıl oynadiysa zora gelirse yine aynı şekilde oynayabilir.Bunu hiç düşündünüz mü?Takımımızda herşeye rağmen aidiyetli oyuncularin olması insana güven veriyor.Huzur veriyor.Hersey birtarafa.O kadarda kötü değiliz hocam.Yerin dibine sokmaninda ne bir faydası var nede lüzumu.

lemine başkanın "kalacak" söylemini fırsata çevirmeye çalışıp maaşın artması yönünde naz yapıyorsa ayıp ediyor diyebiliriz

Geri
Üst Alt