Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.501
- 26.319
- 1.988
@Hakan Motz arda geldi iyi top oynattı ama şmp olamadık
Ne bok yiyicez insanların yüzüne nasıl bakıcaz
Ne bok yiyicez insanların yüzüne nasıl bakıcaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray have registered interest in Bournemouth midfielder Alex Scott, evaluating him as a potential midfield reinforcement. However, the Turkish club faces heavy competition for the 22-year-old, with Manchester United and Arsenal also closely tracking the England prospect. The Turkish giants are reportedly weighing up an offer for the midfielder, though his current contract runs until 2028, meaning Bournemouth are in a strong negotiating position.
ortasahalara bakıp bakıp goradaki şafak sezer gibi zevke geliyodur aykut, forveti bile defansifYıldız işinin boku çıktı LOGOMUZU YILDIZSIZ KULLANALIM fikrindeyim ve ilk kurşunu atıyorum
Yıldız işinin boku çıktı LOGOMUZU YILDIZSIZ KULLANALIM fikrindeyim ve ilk kurşunu atıyorum
Evetçi koca kafa galiba seneye bize gelecek bjknin teklifini kabul etmemiş
Dedik ya hoca bu sezon aykutla kapisacak diye yawBunlar şaka maka aykutu getirecek galiba yaortasahalara bakıp bakıp goradaki şafak sezer gibi zevke geliyodur aykut, forveti bile defansif
İsmail genduzi kante
Nene muriqi brown
Oynatır manyak herif, asensioya zaten sallamıştı keremi de hayatta oynatmaz
Yıldız işinin boku çıktı LOGOMUZU YILDIZSIZ KULLANALIM fikrindeyim ve ilk kurşunu atıyorum
kaynak heis