Transfer Nöbeti #2

Kanat Forvet olarak tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Bu anket kapanacak: .

Tehlikeli bi adam. Kulübümüzle adının anılmaması gereken bi isim
adam febeli dendi defalarca bir kere çıkıp hayır ben Galatasaraylıyım demedi bu adam.Fatih Terim düşmanı ama imparatoru yiyemedi bu gitti okanı yer bu adi herif

NBA usulü üçlü takas hazırladım:

Galatasaray:
Kaan Ayhan ve 6m € verir; Ümit Akdağ ve Noah Candir'i bonservisli alır.

Schalke:
Noah Candir ve Hasan Kuruçay'ı bonservisle, Mertcan Ayhan’ı kiralık verir; Kaan Ayhan ve 3m € alır.

Alanyaspor:
Ümit Akdağ’ı verir; Hasan Kuruçay'ı bonservisle, Mertcan Ayhan'ı kiralık olarak ve 3m € alır.

Mertcan Ayhan notu: Schalke’den Alanyaspor’a kiralık gider; Galatasaray lehine öncelikli satın alma hakkı tanımlanır.

Ulan Dursun hala Vitinha’yı almamışsın adam maç yapıyor şu anda.

bu adamdan nefret ediyorum ama çok haklı kural geçen sene açıklandı, geçen sezon Mamadou Sangare, Matar Sarr gibi en azından 1 tane oyuncu alsak şuan kurala dahil olacaktı 2002liler, plansızlık ve Okan hocanın genç oyuncu nefretinden dolayı, geçen sezona 10+0 ile başlamıştık unutulmasın

Hayret kapıyı direkt kapatmamış. Demek ki bizimkiler alttan alttan iyi lobi yapıyor diğer kulüplerle. Bu kural değişir gibi ya da esner

Türkiye Ligi'nde parayı forvete ve kanat oyuncusuna basacaksin stoper mis bekmis orta saha filan. Hikaye
Osimhen ayarında iki hücumu getir gol rekoru kirarsin atan şampiyon olur kalecin iyiyse yeter

Orta sahanın önemi aşırı büyük lig yarışında
Neresi büyük iki tane koşan adam koy yetiyor
Toreira Lemina Kante Genduziyi yerle bir etti

Forvet ve kanat yoksa isterse Neves vitina koy birşey olmuyor

Geçen seneki fenere Neves Vitina koyalım kerem nene cherifle yine bir halt olmazdi

Aynı orta sahaya Osimhen Ve Doue koy mesela
Şampiyon olurlardi

Hücum yoksa gerisi teferruat

Neresi büyük iki tane koşan adam koy yetiyor
Toreira Lemina Kante Genduziyi yerle bir etti

Forvet ve kanat yoksa isterse Neves vitina koy birşey olmuyor

Geçen seneki fenere Neves Vitina koyalım kerem nene cherifle yine bir halt olmazdi

Aynı orta sahaya Osimhen Ve Doue koy mesela
Şampiyon olurlardi

Hücum yoksa gerisi teferruat
Keşke o kadar basit olsa.

Torreira-Lemina ikilisi kötü mü hem, üstün gelebilirler pek ala. ŞL seviyesinde maçlar çıkardılar, alelade isim değil ki bunlar.

Forvet ve kanadın önemi yok demiyorum. En az onlar kadar önemli orta saha onu diyebilirim. Özellikle ligimizde derbilerin hep orta saha üstünlüğünden geçtiğini düşünürüm.

Keşke o kadar basit olsa.

Torreira-Lemina ikilisi kötü mü hem, üstün gelebilirler pek ala. ŞL seviyesinde maçlar çıkardılar, alelade isim değil ki bunlar.

Forvet ve kanadın önemi yok demiyorum. En az onlar kadar önemli orta saha onu diyebilirim. Özellikle ligimizde derbilerin hep orta saha üstünlüğünden geçtiğini düşünürüm.
Evet öncelik hücum sonra orta saha katılıyorum sana mesela Osimhen olmasa diziyle o golü atmasa
Orta saha da ezsende birşey olmuyor

Azizin bu gelişi rezalet olur ben f5 in geçtiğimiz seneyi mumla arayacağını düşünüyorum

şikecılerin sıkecı baskanı Serhou Guirassy ile anlasmıs umarım hayırsız olur cok sevdıgım topcu

Geri
Üst Alt