Transfer Nöbeti #2

Kanat Forvet olarak tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Bu anket kapanacak: .

Tehlikeli bi adam. Kulübümüzle adının anılmaması gereken bi isim
adam febeli dendi defalarca bir kere çıkıp hayır ben Galatasaraylıyım demedi bu adam.Fatih Terim düşmanı ama imparatoru yiyemedi bu gitti okanı yer bu adi herif

NBA usulü üçlü takas hazırladım:

Galatasaray:
Kaan Ayhan ve 6m € verir; Ümit Akdağ ve Noah Candir'i bonservisli alır.

Schalke:
Noah Candir ve Hasan Kuruçay'ı bonservisle, Mertcan Ayhan’ı kiralık verir; Kaan Ayhan ve 3m € alır.

Alanyaspor:
Ümit Akdağ’ı verir; Hasan Kuruçay'ı bonservisle, Mertcan Ayhan'ı kiralık olarak ve 3m € alır.

Mertcan Ayhan notu: Schalke’den Alanyaspor’a kiralık gider; Galatasaray lehine öncelikli satın alma hakkı tanımlanır.

Ulan Dursun hala Vitinha’yı almamışsın adam maç yapıyor şu anda.

bu adamdan nefret ediyorum ama çok haklı kural geçen sene açıklandı, geçen sezon Mamadou Sangare, Matar Sarr gibi en azından 1 tane oyuncu alsak şuan kurala dahil olacaktı 2002liler, plansızlık ve Okan hocanın genç oyuncu nefretinden dolayı, geçen sezona 10+0 ile başlamıştık unutulmasın

Hayret kapıyı direkt kapatmamış. Demek ki bizimkiler alttan alttan iyi lobi yapıyor diğer kulüplerle. Bu kural değişir gibi ya da esner

Türkiye Ligi'nde parayı forvete ve kanat oyuncusuna basacaksin stoper mis bekmis orta saha filan. Hikaye
Osimhen ayarında iki hücumu getir gol rekoru kirarsin atan şampiyon olur kalecin iyiyse yeter

Geri
Üst Alt