Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum 2 sene hususuna.

Jesus Fener'e kendi kafasındaki oyunu 2 ayda adapta etti, tutar tutmaz ama istediği oyun bu. Zamanla gelişir.

Pep'in sistemi için 4-5 sene lazım mesela ama set/geçiş dengeli bir oyun için 4-6 ay yeterlidir.

Sabretmeyen de gitsin başka takım tutsun, şımarıklığın lüzumu yok.
Ben direk takım oyunundan ziyade alt yapıdan üst yapıya takır takır işleyen yetiştirici bir takım olarak düşündüm. Onun için minimum 2 sene lazım yoksa bir TD'ye 1 sene devam edersin çok absürt olaylar olmazsa eğer o 1 sene içinde takımda bir yükselme yada oyunu için bir ışık görüyorsan devam edersin. Ama tıkır tıkır işleyen bir takım olmak istiyorsa minimum 2 sene lazım TD'lere. Pep olsun, Klopp olsun en az 2-3 sene de tam anlamıyla istedikleri oyunu oynatmaya başladılar.

Gelson martins ve reis nelson şart yav

ilişkisi var ama çok düşük

daha çok yetiştirmek yerine satın almayı tercih etmekle alakalı

abdülkerim bile öyle

onun yerine altyapıdan koyamıyoruz mesela
Iste onun icin de sabir lazim + altyapida %100 yabanci serbestligi olmali.
Veya Afrika'da bir takim ile direk anlasman olmali.
Cok dusunuyorum ama bu altyapi olayi biraz da aile ile ilgili veya yetisme tarziyla

kopenhagın oyunu mu övülüyor yoksa 15-20 bütçeyle süper lig şampiyonunu elemesi mi? karıştırmayalım pls

Ben direk takım oyunundan ziyade alt yapıdan üst yapıya takır takır işleyen yetiştirici bir takım olarak düşündüm. Onun için minimum 2 sene lazım yoksa bir TD'ye 1 sene devam edersin çok absürt olaylar olmazsa eğer o 1 sene içinde takımda bir yükselme yada oyunu için bir ışık görüyorsan devam edersin. Ama tıkır tıkır işleyen bir takım olmak istiyorsa minimum 2 sene lazım TD'lere. Pep olsun, Klopp olsun en az 2-3 sene de tam anlamıyla istedikleri oyunu oynatmaya başladılar.
Pep sistemine istediği oyuncuyu çat diye alıyor, zaten world class adam 3 ayda adapte oluyor, Klopp da öyle. Gerçi Klopp'un ilk dönemleri kötüydü mesela ligde ama sabrettiler ve lig şampiyonluğu 5. sezonda geldi.

Zaten benim beklentim Brugge falan olmak.

Dönelim 2019'a hangimiz daha iyi durumdaydık, açık ara biz. Elimizden kaçmışlardı iki maçta da ama 3 senede onlar yukarı biz dibe gittik. Öyle sistematik büyük işler de yapmadılar, ortalama bir hoca getirdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt