Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbde 750 tane hücumcu varmış bize ne mesela?

Veya gtüne don al denen jkda bile daha fazla rotasyon varmış bize ne abi

Jk haftada 13 maç yapıyor onlara lazım, biz altı üstü haftada 1 bazen 2 yapacaz

Dursun taraftarı kandırdı yıldız peşinde. Borcu kitleyip kaçmaz umarım gene.

Bu butce acigi vasat vasat adamlarla yaptigin sozlesmeler yuzunden

En guzel ornegide 11 tane genc aldigimiz mancinili kis donemi

Biz ne zaman boyle olmus adamlara atilim yaptik hep basarili olduk clye gittik

Kotu ornek olarak srrili nzonzili donemi veriyorsunuz cpgunlukla orada ki sorun hucum oyunculari almadilar dogru duzgun
(Ki ayni sorun suanda var iyi bi forvet ve kanat gelmezse aldiklari hersey bombos olacak)

Ki ocak ayinda onyekuru filan gelince sampiyon olacakdik covid araya girmese yinede

Bizde demiyoruz takimi komple moruklardan kuralim ama zaten yeterince genc potansiyelli adam var benim acimdan 2 ofansif adam yeterli birde su u21 zimbirtisini kullansinlar tamamdir

Mali konulara gelirsek

Tr gibi ulkelerde ise kuculerek buyuyemezsin
Ki suan butceyi astigimizda yok
Verdigimiz butce acigi faiz
Tudor'un kurduğu kadronun 2 sene ŞLye gidip ettirdiği zarar net 60 m euro. O adamların çoğunun son seneleri işkence geçti, geneli de bedavaya ayrıldı, geri dönüş falan olmadı. Bahsettiğin vasatlar da etken ama onların 10 tanesi 4 m euro alırken, Feg denilen herife harcadığımız para net 25 m euro, Belo da öyle etti 50 m euro. İki istikrarsız herife bağlanan kontrat bu, Feg 5 senede 6 ay oynadı, Belo da işte keyfi estikçe. Diagne, Falcao falan girmiyorum bile.

ŞL falan da hikaye. O senelerde yıllık da ufak karlar ettik ama kümülatifte zarardaydık.

Sen veya bir başkası tek derdi isimli oyuncu olan bir ton kişi var burada hatta öteye götüreyim Balonti'yi izleyen yok diyordum İcardi'yi izlemiş olan bile %10u geçmez. Yarın gelse sahada bu adam napıyor diyecekler.

Mertens'e tek laf eden oldu mu burada hayır, anlatılmaya çalışılan bu, 10 tane Mertensle de olmaz tabii ama karakterli ve disiplinli adam alacaksın alacaksan da. Hele de takımın eksiği netken hırbonun tekinin peşinde günlerini heba etmeyeceksin.

Iki kanat lazım

Sol tarafa oyun kurucu kanat, sağ tarafa ise fizikli skorer kanat/forvet
Böylece kanat rotasyonumuz Kerem-Yunus-Transfer-Transfer olur ve dengeli bir rotasyon olur

Afrika liginden Doğu Avrupa ulkerinden çok rahat oyuncu deneyebiliriz Elif elmas tarzı. Belçika takımları 500bin e oyuncu buluyor örnek luyındama ve onyekuru
Binde bir tutan bir örnek veriyorsun. Eljif transferini o dönemki Makedon topçu ayarladı yoksa Fenere falan gelme ihtimali yoktu.

Oyuncuyu bulup geliştiriyorlar, çat diye olmuyor onlar.

Bir de bunlara 5 sene sözleşme vermen lazım, risk yani.

Dünya zaten her şeyin farkında, direkt potansiyeli olanı kapıyorlar.

Evet,denizli maçındaki son 16 dkdan haberi olmayan Galatasarayli futbolcular gibi nobet.kimsenin olacaklardan haberi yok🤓

Icardi transferinin olmamasi beni uzmez ama kanat transferinin olmamasi beni cok uzer. Hic transfer olmazsa artik eldekilerin performansini yukari cekmeye bakacagiz ve gemiyi bi sekilde limana yanastiracagiz artik. Ocak da cözeriz eger hala potadaysak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt