- 2 Temmuz 2011
- 132.484
- 55.473
- 5.338
benim bildiğim erden timur gunlerdir opsiyon için konusuyodur.ve istediğini alır bu konuda.herif 20 gun beklediğimiz oldu dedi.torreira için arsenal fiyat dussun diye 1 ay beklenmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bazı renktaslarimin İcardinin tam olarak ne seviye olduğunu anladığını düşünmüyorum PSG dönemi son zamanlarda kötüydü formsuzdu ama gelen adam 3 sene önce dünyada lewa Kane Suarez benzema seviyesinde mi değil mi diye tartışılan saf 9 numaraların son temsilcilerinden,29 yaşında geliyor kendini odaklarsa Jardelden sonra görülen en iyi golcü olabilir
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tn19'da vardı yav, ayıpsınIcardiye cop demeye baslanmadimi daha?
Sen de diyorsun bak kendini odaklarsa diye. 20 golden fazla kesin atar kimse diyemiyor. Fiziksel olarak toparlar mi, mental olarak toparlar mi, saglikli kalir mi, saha disindaki hayati saha icini etkilemeyecek kadar duzgun gider mi, takimin kalani ondan maksimum faydayi saglayacagimiz sekilde top oynayabilir mi; bunlar hep soru isareti. €3-4m verip soru isareti satin almanin da insanlari endiselendirmesi normalBen bazı renktaslarimin İcardinin tam olarak ne seviye olduğunu anladığını düşünmüyorum PSG dönemi son zamanlarda kötüydü formsuzdu ama gelen adam 3 sene önce dünyada lewa Kane Suarez benzema seviyesinde mi değil mi diye tartışılan saf 9 numaraların son temsilcilerinden,29 yaşında geliyor kendini odaklarsa Jardelden sonra görülen en iyi golcü olabilir
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onların kafasına kıralımIcardiye cop demeye baslanmadimi daha?
Falcao sendromu bu tamamen ama İcardi sakat değil hayvanlar gibi kamp yiyip geliyor PSG den kendi kendine Fransa'da çalışan Boeynin bile fizik ve form durumu ortada İcardinin fiziken değil kafa olarak hazır olması belki de çıkış kapısının biz olduğunun farkinda olması lazım yoksa sonu Balotelliye giderBen bunu son gelen yıldız oyuncuların performans vermemesine bağlıyorum.Bu adamın kalite olarak çok altında olan gomis,gomez,diagne,sorloth neler yaptı bu ligde,yeter ki oynamak için gelsin.
bu hesaptan gördüm üstat bilemiyorum
Ya bi sekilde ikna olsa bile cift haneli bonservis verdigimiz topcunun maasi cok daha dusuk olmali, hem cift haneli bonservis harcayip hem de yuklu maas vereceksek Hagi gibi birini aliyor olmamiz gerekOpsiyon 10-15 arasi olsa bile, bu adamin maasi 8 milyon. Biz Icardiyi almayi istesek, sizce bizden nasil bir sözlesme ister? 3 sene ve 5 milyon maas istese onu nasil ödeyecegiz? 8,2 alan 3e falan imza atmaz.
Fiziken hiçbir sorunu olmaz gayet fit adam İcardide şöyle bir durum var olduğu yerde en kıymetli oyuncu olmak ister İnterde uçarken millet onun için deliriyordu o da odaklandiriyordu ama ne zaman ki taraftarla küfürlesti taraftar ondan desteği çekti düşüş süreci başladı,PSG de zaten Neymar mbappe di Maria derken üstüne Messi geldi kimsenin aklına bile gelmez orda İcardiSen de diyorsun bak kendini odaklarsa diye. 20 golden fazla kesin atar kimse diyemiyor. Fiziksel olarak toparlar mi, mental olarak toparlar mi, saglikli kalir mi, saha disindaki hayati saha icini etkilemeyecek kadar duzgun gider mi, takimin kalani ondan maksimum faydayi saglayacagimiz sekilde top oynayabilir mi; bunlar hep soru isareti. €3-4m verip soru isareti satin almanin da insanlari endiselendirmesi normal