Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne düşünüyorsun, gelirse burada tekrar kendisini bulur mu? İsim olarak bizim taraftarı pek heyecanlandırmıyor gibi görünüyor ama form tutmuş hali hayran bırakır kendisine
Bu sene Leverkusen de daha ürkek oynuyordu çok normal adamın bağlar gitmişti ama bunu aşmıştır baya zaman geçti Almanya'da iyi bir kamp dönemi geçirmiştir, yetenekleri elit seviye oyuncu vaadediyordu, hala daha yaşı baya genç alınacaksa böyle risk alınsın form tutarsa stada onu izlemeye giden bir hayran grubu ve Twitter'da her hafta resital videoları olur

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ugur iz hala askerde değil mi ya:danyal:

—-Cibua—Nelsson—Çağlar—-Kazım(Akerim)—

——-——Torreira———-Sergio———-

—-—Yunus———Kraltens——--Depay—-

———————-Sicardi——————

Çağlar çok gerekli bir hamle değil. Nelson-Abdül gayet iyi idare eder, yedeklerde Emin Bayrama şans veririz daha Luyi var, yerli kontenjanı açamıyor, ben mantığını anlamadım bu işin. Asıl kanat, sol bek ve 10 numaraya ihtiyacımız var.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı kuralını aşmak istiyorsan şart bir de bazı adamlar vardır senin çok ihtiyacın değil gibi görünse de rakibinin direk ihtiyacı olduğu için alman gerekir

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

A Spor'da Adana Demirspor Başkan'ı Sportif Direktörleri'nin daha önce de Galatasaray'da görev aldığını söyleyince baktım doğruymuş yav :D
1579484548647

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt