Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Paulinho gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman terhis edecekler senine dion
O herif çok iyidi hatta @Alper Altun deliriyordu onun için.Paulinho gelsin.
Bu sene Leverkusen de daha ürkek oynuyordu çok normal adamın bağlar gitmişti ama bunu aşmıştır baya zaman geçti Almanya'da iyi bir kamp dönemi geçirmiştir, yetenekleri elit seviye oyuncu vaadediyordu, hala daha yaşı baya genç alınacaksa böyle risk alınsın form tutarsa stada onu izlemeye giden bir hayran grubu ve Twitter'da her hafta resital videoları olurNe düşünüyorsun, gelirse burada tekrar kendisini bulur mu? İsim olarak bizim taraftarı pek heyecanlandırmıyor gibi görünüyor ama form tutmuş hali hayran bırakır kendisine
O herif çok iyidi hatta @Alper Altun deliriyordu onun için.
Sıkıntı mental mi yoksa sakatlık yaşamış mı?

O herif çok iyidi hatta @Alper Altun deliriyordu onun için.
olm terhis oldum dedim ya 3 ay olacak neredeyse.ne zaman terhis edecekler seni
ama forumda hiç yoksun senolm terhis oldum dedim ya 3 ay olacak neredeyse.
Capraz bag kopmasi ve mental da sorunlari var.O herif çok iyidi hatta @Alper Altun deliriyordu onun için.
Yasin öztekin CL listesine yazılmadı.depay da cl listesine yazılmış
Yabancı kuralını aşmak istiyorsan şart bir de bazı adamlar vardır senin çok ihtiyacın değil gibi görünse de rakibinin direk ihtiyacı olduğu için alman gerekirÇağlar çok gerekli bir hamle değil. Nelson-Abdül gayet iyi idare eder, yedeklerde Emin Bayrama şans veririz daha Luyi var, yerli kontenjanı açamıyor, ben mantığını anlamadım bu işin. Asıl kanat, sol bek ve 10 numaraya ihtiyacımız var.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzun sureli bir sakatlik yasamis.O herif çok iyidi hatta @Alper Altun deliriyordu onun için.
Nelssonu devrede dehleyecegizÇağlar çok gerekli bir hamle değil. Nelson-Abdül gayet iyi idare eder, yedeklerde Emin Bayrama şans veririz daha Luyi var, yerli kontenjanı açamıyor, ben mantığını anlamadım bu işin. Asıl kanat, sol bek ve 10 numaraya ihtiyacımız var.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi