Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adami bildigin yedik. Ha bizde mükemmel bir performans sergilemedi. Derbilerde falan sahadan siliniyorduk. Ama ayriligi boyle olmamaliydi. Fatih hocam için hep birileri feda edildi. Lucescu, Tudor
Maalesef öyle.Ozellikle yabancı teknik adamların medyası, destekçisi yok.Takim içinde futbolculardan da destek görmüyorlar (iletişim eksikliği, fazla çalıştırma nedeniyle olabilir).

Ayın 4’ü Depay, Moura ve başka kanat ismi henüz yok. Görüşmeleri kendi kafamızda mı yapıyoruz hadi alooo tek uçakta indirme fantezisini bırakın

Bonservis bedelsiz Okay ve/veya TS a 2 milyon bonservis bedeliyle transfer olan Umut Bozok alınıp kadro planlaması buna göre yapılmalıydı; yerli rotasyonu sıkıntımız diye bir şey kalmazdı. Cengiz olmadı, acaba Çağlar olur mu ki, diye debeleniyor olmazdık şu an...

Dediğim gibi, aklı selim bir plan dahilinde ilerlemek yerine, olası fırsat 'yıldız' transferlerine bel bağladık gibi görünüyor. Erden Timur bir iş adamı olarak, futbol piyasasının dinamiklerini bilemeyip ''CV si ne kadar yüksek seviyede oyuncu alırsam o kadar iyidir'' diye düşünüyor olabilir de Okan Hocanın bu konudaki duruşunu merak ediyorum doğrusu...

''Çilek'' kavramı çok fena yerleşmiş durumda; yönetici 'ille de o kategoride sayılan adam transfer edeyim ki namım yürüsün' derdinde, kısmen de haklı olarak. Ama pastanın hamuru hazır değilken yanlış hamlelerin yapılması kaçınılmaz oluyor, böyle davranınca...

Screenshot_20220904-182516_Twitter.webp

Bonservis bedelsiz Okay ve/veya TS a 2 milyon bonservis bedeliyle transfer olan Umut Bozok alınıp kadro planlaması buna göre yapılmalıydı; yerli rotasyonu sıkıntımız diye bir şey kalmazdı. Cengiz olmadı, acaba Çağlar olur mu ki, diye debeleniyor olmazdık şu an...

Dediğim gibi, aklı selim bir plan dahilinde ilerlemek yerine, olası fırsat 'yıldız' transferlerine bel bağladık gibi görünüyor. Erden Timur bir iş adamı olarak, futbol piyasasının dinamiklerini bilemeyip ''CV si ne kadar yüksek seviyede oyuncu alırsam o kadar iyidir'' diye düşünüyor olabilir de Okan Hocanın bu konudaki duruşunu merak ediyorum doğrusu...

''Çilek'' kavramı çok fena yerleşmiş durumda; yönetici 'ille de o kategoride sayılan adam transfer edeyim ki namım yürüsün' derdinde, kısmen de haklı olarak. Ama pastanın hamuru hazır değilken yanlış hamlelerin yapılması kaçınılmaz oluyor, böyle davranınca...
Okay bana göre taylandan berkandan daha kötü durumda.Umut Bozok o rakamlar ile almazdım bende.Yerli rotasyon olarak rakiplerden iyi durumdayız ayrıca.

Çilek ile alakalı yazdıklarına katılıyorum isim olsunda ne olursa olsun mantığı çok yanlış.

Yarın herhangi bir puan kaybında buralar yanar gibi geliyor. Gidip bira stoğu yapayım biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt