Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas icardi haberi çok boş beleş bi haber. İcardi transferi bozulabilir seviyede olsaydı dün ali koç bozardı. Demek ki bu iş bitmiş.

Besiktas icardi haberi çok boş beleş bi haber. İcardi transferi bozulabilir seviyede olsaydı dün ali koç bozardı. Demek ki bu iş bitmiş.
Bugünden sonra kolay kolay harcama yapamaz onlar. Weghorst'un bonservisini almayı planlıyorlardı, o da gider sezon sonu artık. Icardi falan değil, oturup seneye forvete kimi, nasıl koyacaklar onu düşünsünler

fabrizio takip ediyor

PSG ve Galatasaray, Mauro Icardi'den
🇦🇷
kiralık (+maaş dağılımı) için görüşmelere devam ederken, Beşiktaş devreye girdi. Luis Campos liderliğindeki müzakereler.

Tjk UEFA dan yiyeceği kazığı düşünsün

Icardi beceriksiz degil zaten renktas. Kanatlardan iyi beslersen gollerini siralar ama forveti besleme konusunda pek iyi degiliz
İşte ben de onu diyorum renktaşım. Sağdan soldan ayağına kafasına istediği topu indirecek bir ortamımız yok şu anda.
Ha yarın transferler gelir işler değişir bilemem. Umarım da öyle olur.
Kendisine çok iş düşüyor şu durumda. Sadece ayağıma gelsin atayım diye 4 milyon verilmez. Bu benim fikrim.

Evli düşmanı bir forum. Instagram linkine tıklayayım dedim, hanım gördü, diyor o kim, sen hani maç izliyordun, maç sesi geliyor? "İşte gelişmemiş erkekler bunlar, taraftar forumu ne bekleyeceksin yahu" diyerek size atıyorum suçu bilginiz olsun. Hakkınızı helal edin. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt