- 4 Ağustos 2009
- 83.680
- 62.325
- 5.093
Yasiyorsun bu hayati pust ali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hayatı izlemeye gelmişiz kuzenYasiyorsun bu hayati pust ali
Doğru yere geliyor Icardi üstat.Bir de İcardi'ye ırz düşmanı deniyor. Forumun hali işler acısı.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Her yazılana inanmayın ya ortalığı kizistiriyor medyaBesiktas icardi haberi çok boş beleş bi haber. İcardi transferi bozulabilir seviyede olsaydı dün ali koç bozardı. Demek ki bu iş bitmiş.
Bugünden sonra kolay kolay harcama yapamaz onlar. Weghorst'un bonservisini almayı planlıyorlardı, o da gider sezon sonu artık. Icardi falan değil, oturup seneye forvete kimi, nasıl koyacaklar onu düşünsünlerBesiktas icardi haberi çok boş beleş bi haber. İcardi transferi bozulabilir seviyede olsaydı dün ali koç bozardı. Demek ki bu iş bitmiş.
fabrizio takip ediyor
PSG ve Galatasaray, Mauro Icardi'denkiralık (+maaş dağılımı) için görüşmelere devam ederken, Beşiktaş devreye girdi. Luis Campos liderliğindeki müzakereler.![]()
Icardi beceriksiz degil zaten renktas. Kanatlardan iyi beslersen gollerini siralar ama forveti besleme konusunda pek iyi degilizVay be forvetimiz becerikli olsun dedim diye engel yedim ha. Eyvallah üstat![]()
Aynı şeyi mi düşünduk yoksaDele Alli ve Icardi aynı ortamda bulunmazsa iyi olur.
Ya ne biçim laflar bunlar arkadaş resmen ahlakımızı bozuyorsun.Aynı şeyi mi düşünduk yoksa
Swinger party ~
GscimbomMobile
acaba ben mi insanım o mu
İşte ben de onu diyorum renktaşım. Sağdan soldan ayağına kafasına istediği topu indirecek bir ortamımız yok şu anda.Icardi beceriksiz degil zaten renktas. Kanatlardan iyi beslersen gollerini siralar ama forveti besleme konusunda pek iyi degiliz
İcardi görmesin bakBeşiktaşlıların yengesi![]()