Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Benim modumaksam mactan sonra kap gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim modumaksam mactan sonra kap gelecek
Bu kismini biz söylemisizdirGalatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Osame Sahraoui'nin menajeri Mohammed Fellah: "Osame Sahraoui ile ilgilenen birçok kulüp var ve Galatasaray da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Transferde acelemiz yok." (Dagbladet)
aniden patlayacak bombalarbugün cidden yaprak kımıldamaması çok kötü. Sanki transferi kapatmışız gibi his veriyor
Savunma hatti oturdu bence de. Abdül-Nelsson gün gectikce daha fazla uyum sagliyor. Orta saha da artik yol gecen hani olmadigi icin, kimse öyle elini kolunu sallayarak gecemiyor.
Dikkat etmemiz gereken husus biraz uzun toplarin canimizi sikabilir olmasi, takimi bayagi ileride tutuyoruz. Arkaya atilan toplar bayagi tehlike yaratabilir cünkü ne Abdül ne de Nelsson hizli degiller kesinlikle.
Hücum konusu biraz sikintili hala, cünkü simdiye kadar cok kisiriz burada. Mertens dahil olunca biraz düzelse de genel olarak takimda bir kreatif oyuncu eksikligi var. Oliveira biraz karsiliyor bu eksikligi ama yetmiyor simdilik. Ben takimin hala biraz süreye ihtiyaci oldugunu düsünüyorum, bu süreci ne kadar hasarsiz atlatirsak o kadar iyi. Fikstür cok rezil gercekten.
roiserde tekme atmıs yerdeki birine.bakalım josefe ve rosiere kac mac ceza gelecek
Sergen ceza bile almayacaklar.roiserde tekme atmıs yerdeki birine.bakalım josefe ve rosiere kac mac ceza gelecek
5er maç
net videolar buluyo fblilerSergen ceza bile almayacaklar.