Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo'nun da 13m€ satın alma opsiyonu vardı ilk geldiğinde. Sonra her sene yeniden kiralandı. Icardi tutarsa bir şekilde halledilir opsiyona takılmayın.

Melo'nun da 13m€ satın alma opsiyonu vardı ilk geldiğinde. Sonra her sene yeniden kiralandı. Icardi tutarsa bir şekilde halledilir opsiyona takılmayın.

İcardiyi 3 sene sonra 3.5m euroya intere satıp 6 ay sonra geri kiraladığımızı görür gibiyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Josef bence ceza almamalı

Sahaya atlayan herifin elinde bicak olsa ne olacakti mesela, ceza almamak icin elini kolunu baglayip bekleyecek miydi tüm takim

Güvenlik görevlisi gelene kadar tüm kadroyu tokatlardi kimse müdahale etmese

Olayları cift taraflı değerlendirmek lazım. Ayni sekilde biz agücü deplasmanina gitsek herifin biri atlasa Mertens’e ucan tekme atsa arkadan Nelsson gelse hırpalayarak ayırsa ve Nelsson kırmızı yiyip üstüne 5 mac ceza alsa aynı tepkiyi vermeyecekti kimse

Empati kurmayi unutmayalim
Bence insani bir davranış var orada

Etki tepki olayı yani

Bende olsam aynısını yapardım

Ceza verilecekse Ankaragücü'ne verilmeli

Sahası 5 maç kapatılmalı filan

Haa ama bir gerçek var

Bize yapılsa bjk'liler empati filan yapmaz

Tam tersi ceza almamız için baskı yapardı

Bugün aynı şeyi dedim. Olmasa da olurdu da psgde bir şekilde kendi çıkarını düşünüyor. İcardi tutar, GS isterse bir şekilde yine çözüm üretilir. Bir senesi kalacak zaten. Ben 15 olur diye düşünüyordum gerçi, açıklansın bir hele. Önceden de ona bakarsak opsiyonsuz dedi bunu yazanlar. 🤣

Seneye weghorstun satın alma opsiyonu jk lara 10 milyonmuş ha, 32 yaşında mı olacak bide 😂, bizim İcardinin 25 milyon 30 yaşında olcak. 15 milyon olaydı iyiydi yav

Euro seneye 50 olunca alırız 1.25 milyara bonservisini

Pardon ya 700 milyona falan düşer belki, kalanı maaşa veririz.

Tahminimce Euro 12 TL’ye düşer enflasyon ise iki kat artmaya devam eder asgari ücret 15000 TL olur

Böyle müthiş bir ülkeyiz çünkü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Josef bence ceza almamalı

Sahaya atlayan herifin elinde bicak olsa ne olacakti mesela, ceza almamak icin elini kolunu baglayip bekleyecek miydi tüm takim

Güvenlik görevlisi gelene kadar tüm kadroyu tokatlardi kimse müdahale etmese

Olayları cift taraflı değerlendirmek lazım. Ayni sekilde biz agücü deplasmanina gitsek herifin biri atlasa Mertens’e ucan tekme atsa arkadan Nelsson gelse hırpalayarak ayırsa ve Nelsson kırmızı yiyip üstüne 5 mac ceza alsa aynı tepkiyi vermeyecekti kimse

Empati kurmayi unutmayalim

Empati baska ülkelerde isler bizim burada islemez, cünkü en üsttekiler bir kere tarafsiz degil.

Balik bastan kokar. Zaten muhtemelen senin dedigin olur ve ceza almaz. Bizim oyuncumuz aynisini yapsa en az 5 mac verirlerdi. Bunun örnegini cok gördük simdiye kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt