Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la hani yıldızlar geliyor
evraklar ortada uçuyordu

ne oldu bir halt bilmeyen dede

Kaan solbek denesin madem aldıysak öbür türlü boşa giden paraya yazık.

Kaan gelmesi sadece Luyindamanin tapusu ile belcikaya gitmesi ile mantikli bir hamle olur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim bu saatlerde kanat transferini konuşuyor olmamız lazımdı gerçekten şaka gibi
Zaten forvet+ stoper+ kanat kesin bir de olursa sol bek alacaklar deniyordu haberler bu yöndeydi hep stoperin ne kadar gereksiz olduğunu düşünsem de Olsen yerine yerli olduğu için Kaan'ı tercih etmişler ikisi de çok yönlü stoperdi. Forvet- İcardi, stoper- Kaan. belli oldu. Kanatta da son detaylar vardı yarın o da belli olur.

Zaten forvet+ stoper+ kanat kesin bir de olursa sol bek alacaklar deniyordu haberler bu yöndeydi hep stoperin ne kadar gereksiz olduğunu düşünsem de Olsen yerine yerli olduğu için Kaan'ı tercih etmişler ikisi de çok yönlü stoperdi. Forvet- İcardi, stoper- Kaan. belli oldu. Kanatta da son detaylar vardı yarın o da belli olur.
Umarım öyledir çünkü bu 3 mevkiden bizim.icin ligin kaderini belirleyecek net olarak kanat oyuncusu çünkü mevcut sistemde kerem formda dahi olsa 11 olamaz hem takıma hem kendisine yazık olur,stoperi yerli almak doğru oldu bence Nelson giderse yerine acele etmeden üst düzey biri alinir

Kaan Ayhan felan bize göre transferler değil gereksiz iş yapiyorlar

Niye istedigini anlamadim ama al bakalim.
235eb96344f99baf7473327779c33877.jpg
saygılar kingdaşım

Umarım öyledir çünkü bu 3 mevkiden bizim.icin ligin kaderini belirleyecek net olarak kanat oyuncusu çünkü mevcut sistemde kerem formda dahi olsa 11 olamaz hem takıma hem kendisine yazık olur,stoperi yerli almak doğru oldu bence Nelson giderse yerine acele etmeden üst düzey biri alinir
Kanat oyuncusu ve forvet çok gerekli katılıyorum bana göre stoper gereksizdi. Kanatta gelecektir muhtemelen görüşülen birden fazla kişi vardır son nokta koyulduğu zaman onun da ismi düşer salı-çarşamba.

Ya Kaan Ayhan i rakiplerin alıp yerli ritasyonunuda elini güçlendirmek istiyosa? Mantıksız mi o zaman ? Fener macina cikcan Abdülkerim sakat yada cezali mesela naapcan Emin Bayram yada Metehani atabilcekmisin orya. Yada lyundama kaldı diyelim hangi yabancıyı kesicen. Birazda bunları düşünün derim

Srodop istemiyorsa kaan gelsin ya bu adamin hakli olma ihtimali olan herhangi bi konu yok
Bazı isimler için ben de bende benzer düşünüyorum. Normalde bana göre Kaan aşırı gereksiz bir transfer olarak gibi geliyor ama Rodop ve bazı isimlerin benzer ifadelerini görünce acaba yanlış mı düşünüyorum diye ikileme düşüyorum.

Stoper bölgesinin alternatifli olması ve forma rekabeti olmasının olumlu olduğunu düşünüyorum. Bence Kaan Ayhan iyi bir transfer. Kanat transferi de iyi bir isim ile nihayetlenir ise bence hem yedek kulübesi hem ilk 11 için iyi bir transfer dönemi olacağı düşüncesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt