Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Üzdün be yakup
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi düştü Forsberg mi düşmeyecek?Forsberg olayı nasıl gerçek olabilir. Geçen sezon sonlara doğru rotasyona düşmüştü ancak buralara da hemen düşmez herhalde .
Evetİcardi düştü Forsberg mi düşmeyecek?
Beklerim. Dünyanın en çingene kulübü, sevilla ile birliktehaberi sassuolo yaptırmış gibi görünüyor
Ahmet reis görmesin yine başlar, gsc beni çekemiyor emre diye bi mod var hayranım diyeAhmet denizcinin 40 senelik planını böyle açıktan yazmasan
Keşke gerçek olsa keşke kaana 6 m euro verseler keşkehaberi sassuolo yaptırmış gibi görünüyor
Bu sene Ahmet denizciyi darlamayı bıraktım galiba büyüyorumAhmet reis görmesin yine başlar, gsc beni çekemiyor emre diye bi mod var hayranım diye
Bizim adımıza kötü kargalar adına iyi haberA sporda ki Sercan,Bjk’nin Kaan’la an itibari ile ilgisi yok dedi.
Şimdi sallama zamanı deli konusuyur konuş deli
Reis aklı başında kim verir 6 m euro verir kaana, metrhanla emini oynatırım daha iyi paraya bak yaBizim adımıza kötü kargalar adına iyi haber
Züğürtlüğün sessizliği çıkmasın sakınfırtına öncesi sessizliktir umarım