Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Kanat işini ellerine yüzlerine bulaştıracakları belliydi o yğzden hiç süpriz olmadı, benim kızdığım bu rodop ve nevzatın taraftara sürekli gaz vermesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Claudinho çok iyi olur.buyur liste renktaş jalminha kolpanın teki ama. Cladinho olabilir rusya savaş işi olduğu için tahmin
Ekli dosyayı görüntüle 176993
Ekli dosyayı görüntüle 176994
enson portoda uefa finalinde sprint atmıştırHames geliyor. Muthis kanat.
Hahahahahahahahahahaha @Hayri Cund
daha yeni 22 temmuzda sözleşme uzattı. ulan furk!!buyur liste renktaş jalminha kolpanın teki ama. Cladinho olabilir rusya savaş işi olduğu için tahmin
buyur liste renktaş jalminha kolpanın teki ama. Cladinho olabilir rusya savaş işi olduğu için tahmin
Insanlari iyi uyuttular. Hicbir plan program yok. Önlerine kim gelirse son gun onu alacaklar.enson portoda uefa finalinde sprint atmıştır
Aynen öyle onu geçtim beşiktaşın anlaştığı reymond bile olurdu.Yine kereme kaldık şaka gibiVakayemeyi alsaydiniz bari beceriksizler.
MusleraNevzat : Kaan kasimpasa maçında 11 de
redmond'un 5. jamesin daha öncelikli olduğu kanat listesi için fazla beklentiye girmişiz kuzenInsanlari iyi uyuttular. Hicbir plan program yok. Önlerine kim gelirse son gun onu alacaklar.
no to ceymıs..