Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hala inanamıyorum şu dünkü hakemin yaptıklarına.

Herkes maçin sonucuna direkt etki eden, vermediği penaltı ve verdiği komik kırmızı kartı konuşuyor doğal olarak fakat, bunların yanında o kadar pozisyon var ki hakemin niyeti ile ilgili...

İkili mücadelelerde inatla vermediği net fauller, net topa müdahalelerde verdiği uydurma fauller. Yanlış taç kararları, korner kararları vs vs.

İnanılmazdı ya resmen.

Kadıköy'de bir hakemin, FB aleyhine herhangi bir maçı böyle yönettiğini hayal bile edemiyorum. Mağduriyetten 7. yıldız başvurusu falan yapardı herhalde FB :ddd

Herkes maçin sonucuna direkt etki eden, vermediği penaltı ve verdiği komik kırmızı kartı konuşuyor doğal olarak fakat, bunların yanında o kadar pozisyon var ki hakemin niyeti ile ilgili...

İkili mücadelelerde inatla vermediği net fauller, net topa müdahalelerde verdiği uydurma fauller. Yanlış taç kararları, korner kararları vs vs.

İnanılmazdı ya resmen.

Kadıköy'de bir hakemin, FB aleyhine herhangi bir maçı böyle yönettiğini hayal bile edemiyorum. Mağduriyetten 7. yıldız başvurusu falan yapardı herhalde FB :ddd
Herif aleyhimize duduklerde itlik olsun diye guluyor ya olamaz boyle bisey

Ha gayret Dursun Özbek Zidane ile masada cümlesini bekliyorum

Trtspor'da teknik analiz diye bir program var. Bünyamin Gezer hakem yorumcusu.

Bir konuşma şekli var evlere şenlik yahu. Eskiden TRT'de vurgu hatası yapanı kapının önüne koyarlardı. Kahve emmisi gibi adam bağıra bağıra acayip kelimeler ile kendini anltmaya çalışıyor. Komik.

İnanılmazdı ya resmen.

emre akbabanın aldıgı top temizdi.ve eksik yakalamıstık rakibi

Yangın tayfa ne zaman çıkacak diye bekliyordum. Son günlerde adet yerini bulsun modundalar sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt