Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan’ı alırsak mertens sol da oynar rahatlıkla .3 lüye dönüp pva yı kulübeye koyarsak çeşitli varyasyonlar mğmkün

Lanzini doğru isim olur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdaki futbol ulemalarının aksine James gelsin. Gayet de iyi olur. Babalar gibi de oynar.

Kaani umarım almayız belki hoca emini izleyince vazgeçmiştir..bjk araya girecek muhabbeti vardı gerçi bjknin de almasını istemem necip oynuyordu mecburiyetten

Bugün menajerlerin önerip sızdırdığı isimler çıktı, yarın gerçekten ilgilendiklerimiz çıkar

Lanzini iyi olur bak. Mertens'i de son 30 dk koyarsın iş bitirir. Sefer gidip İcardi+ Gomis gerektiğinde Mertens'de forvet olabilir.

Ya forumda sürekli olumsuzluk yayan insanlar gerçekten gına geldi artık yeter ya. Valla şurayı okudukca insanın içi sıkılıyor. Fb bok gibi oynar hakemle maç kazanır gol geldiği anda fb yi şampiyon ilan edenler. Bjk maçlarında aynısı. Bir dünya uzun yazılar methiyeler diziilir övgüler... Yazan kusmu değil mi belli değil. Vallaha yeter yaa...
Kardeşim adam size kadro kurmuş dün fenerin bjk nin 11-11 kazanmasının zor olduğu takımı 10 kişiyle darma dağın ettin ki daha takımın tam hazır değil uyumlu değil. Hakemide yeneceksin söylemini yaptın be..
Icardi yi almış Kaan Ayhan i almış adamlar kanat gelecek diyo halen insanlar bir sürü laf ediyo adamlara. Eleştirde kardeşim daha bişey belli olmadan bitmeden bu kadar olumsuzluk yaymak nedir yaa Allah aşkına artık biraz sakin ve sabırlı olun

kanat(lar) en cok ihtiyacimiz olan mevkiler, o olursa 10 numaraya jamese kimse hayir demememeli, Kanat(lar) gelsinde forvet gelmesede olur

Jamese soğuk bakmıyorum Sneijder katkısı verebilecek bir adam

Dün maç saatinde forumda katliam olmuş galiba. Bu yüzden maç saatinde forumdan uzak duruyorum. Dün burada olsaydım. Ömür boyu ban yerdim herhalde.🤣🤣🤣
Maç biter biraz dinlenir bir fincan kahvemi içer öyle girerim foruma..
Bunun dışında İyi bir transfer sezonuydu. Sonu da İyi bitecek merak etmeyin.

Kanat sanırım o Fas asıllı Norveçli olacak. İcardi- Lanzini- o genç u21 kanat gayet tatmin eder beni.

kim sallıyorsa ceymıs uymuyor standartlara.. 1,67 lik lanzinidir o..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt