Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye kiralamak için uğraşıcağımız gençler geldi mi?

Tabiki isimden çok uyumda önemli.Biz bence transferde bu uyumu bu senede yakalayamadık.Oyuncular tek tek iyide olsa aynı mevki oluyorlar veya çoğu temposuz oluyor falan filan…
Şöyle zıpkıın gibi takım kurup şu ligi hallaç pamuğu gibi atmak lazım ama bir türlü beceremiyoruz.Her sene genellikle kağnı gibi takım kuruyoruz.
Arkadaşların traore konusunda bize uyarmı endişesini normal buluyorum.Fakat traore evet genel anlamda açık alanda daha çok iş yapar.Fakat bizin leş ligde açık,kapalı farketmez rakip defans oyuncularının içinden geçer.Başarısız olma ihtimali yok.Evet şut tekniği falan kötüü ama oynadığı lig ingiltere bizim lig ile arasında dağlar kadar fark var.Birde skorer sol kanat gelse icardi falan muazzam olur.
Kalede falan okan olur.Sol bek kazımcan oynar.hiçbirşey farketmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya adamın defosu olmasa bugün bu nuhabbeti yapanazdık. Az buçuk ofansif skor katkısı olsa zaten şuan barcelona ile ş.ligi macerası yapiyor olurdu.
Bizim transferler olunca muhabbet cem yılmazın yercekimsiz ortamda çilek yiyeyim muz tadi gelsin hikayesine evriliyor. Ya 6 ay once götünu kaldıramayan feghouli ile morg babel oynuyordu takimda. Bu sene yunus ile kerem itin kıçından midesine iteleniyor. 5 senedir aynı muhabbet traore sadece hızı var. Yav adamın kafasini kaldirip actigi ortaları burada yasasalar orgazm olacak herifler tereddürlüyüm diyor. :asd:
Sidik zoruyla rakip ceza sahasına gidiyoruz muhabbetlere bak. Efecan gelse halay çekecek adamlar ay bi düşüneyim tavırları bana normal gelmiyor. Kimse kusura bakmasın.
Verdiğim net tepki ay götüm oluyor. Olur olmaz gelir gelmez oralarda değilim. Ama son yıllarca acayip bir profile evriliyoruz x geliyor istemezük gelmesin kim gelecsin siiiuuuuu.
Harbi siiuu

Oooo genel af gelmis. Tesekkur ediyorum buyuklerime. Cumleten S.A.

Uc nobettir konudan atiliyorum bence kismetimizin kapanmasi tesaduf degil!!! Atilmis olmasam @Emre Artemis isteyecektim. Amerika'yi yeniden kesfetmeye gerek yok. Elde gul gibi kerametli bir moderator var. T.N. #21 by Yalartemis Jr. diyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt