- 3 Temmuz 2012
- 133.968
- 80.800
- 5.198
nöbet #21 i bayan bi uyemız acsın diye düşünmüştümReco kaç nöbettir kapıda yatıyorum sal bana lütfen
elinden almak icin bu duyarı kasmam gerekecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nöbet #21 i bayan bi uyemız acsın diye düşünmüştümReco kaç nöbettir kapıda yatıyorum sal bana lütfen
Abdulkadir Ömur galatasarayda gibi okudum renktas. Bilgi mi geldi?herkese hayırlı ömürler dilerim
serie a'da oynanan 70dkyı bizim ligde 2-3 maçta falan anca oynuyorlar zaten üstadTorreira Oliveira
Yunus Lanzini Mertens
Icardi
Gayet olur bence. Mertens sol kanatta olmaz diye milletle burada kavga ediyodum da gayet olurmus. Herif bitiklige cok uzak, Napoli surekli yedekten veya 70 dakikalik kullanmis iki uc senedir diye oyle bi tribe girmistim
Reis benim anladigim.Depay olurmu reis
nöbet #21 i bayan bi uyemız acsın diye düşünmüştüm
Lanzini muthis olur ama bu arada Serie A da tempo show degil. Torino ornegin cok da yetenekli olmayan heriflerle iyi tempo yapti aldi yurudu. Benzer sekilde TUDOR hocam da tempo farkiyla o kume dusme favorisi Verona kadrosunu nerelere getirdi. Henuz modern antrenman metodlariyla hasir nesir olmus bir lig degilserie a'da oynanan 70dkyı bizim ligde 2-3 maçta falan anca oynuyorlar zaten üstadlanzini etkili olurdu bu ligde şüphe yok
Müsterih olalım Erden bey akıllı bir insanartık tüm parayı icardiye gömdüğümüz gerçeğiyle yüzleşelim derim.........
Hakikatten ben hepsi bitmiştir diyordum, o rahatlık, gülüş.
Yanıldık mı yahu. Kanatsız İcardi ne yapsın. Herife de yazık .s.s
çegen tepesinde rahatsız etmeyelımSon konuyu Sinan bilgin açmalı.
inşallah ya, kanat olmaması beni epey üzdü. Bari icardi kanat olsun.Müsterih olalım Erden bey akıllı bir insan
uğur rtaşım geçmiş doğumgününü kutlarım
Ne efsane adamdi o yahu.Son konuyu Sinan bilgin açmalı.
zaten bı tane var bayan üye galibanöbet #21 i bayan bi uyemız acsın diye düşünmüştüm
Yuzde yuz haklisin bu hususta. Geri aliyorum lafimi. Nobetlerden haksiz atilmadim ki ama boyle degildi@Ali Bektaş nöbetlerdne niye atıldıgın belli mehmet ocaga gelir gelmez neden sataşıyorsun dostum