- 2 Temmuz 2011
- 132.679
- 55.596
- 5.338
memelerine sarı kırmızı ampul mu taktırmıs icardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koyun Kazım olabilirmison 15 senede keitadan sonra aldığımız en iyi kanat oyuncusu kimdir
Garry, Onyekuru ve Yasin herholf. 3'ü de birer şampiyonlukta başrol oynadılar. Kadıköy bükücü olması sebebiynen Onyekuru diyorumson 15 senede keitadan sonra aldığımız en iyi kanat oyuncusu kimdir
sergen sana bi site atacagım bi stres at gelmemelerine sarı kırmızı ampul mu taktırmıs icardi
OSAME SAHRAOUI isimli oyuncunun adina acilmis bir YouTube sayfasi var
Bugun tum gun oradaydim. INANILMAZ fena biri. Hic oyle Morutan falan demesinler. Alakasi yok. Bal yapmayan ari ve cirpi bacak denebilir ama bu konuda son donemde ciddi atilim yapmis gibi geldi bana izledigim videolardaki sureci takip edince. Rakip takim taraftarlari da bayram ediyor redditte bu adami alacaklar oh be kurtuluyoruz gibisinden.
Münir ile Vakayeme karisimi biri. Fiziksel olarak ya kalinlasmasi ya da yere dengeli saglam basmasi lazim ama onun disinda yetenek akiyor pacalarindan herifin. Beyinsiz denecek kadar son tercih sikintisi yoksa cok is yapar cok da iyi paralar kazaniriz
son 15 senede keitadan sonra aldığımız en iyi kanat oyuncusu kimdir
istemiyorum,film acacagım.kahır gecesi diyesergen sana bi site atacagım bi stres at gel
memelerine sarı kırmızı ampul mu taktırmıs icardi
Rezerv ligin iptaliyle kulüpsüz kalan Emre Taşdemir ve Atalay Babacan 1. Lig ekiplerine önerildiCago duyumlarini derleyen var mi ya. Yine duyum atmis glb
Prime dönemi olarak feghoulison 15 senede keitadan sonra aldığımız en iyi kanat oyuncusu kimdir