- 26 Kasım 2012
- 179.173
- 241.207
- 5.688
1 Hamit tartismam bile
2 feghouli
3 onyekuru
4 yasin
5 gary
6 kewell
ne hamiti be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 Hamit tartismam bile
2 feghouli
3 onyekuru
4 yasin
5 gary
6 kewell
farklı durumlara yorulabilir bu mesaj özellikle gsc bünyesinde+20 bekliyorum Icardi'den
ahahaha , yarında gecikirse açıklamalar , forumun hiç iyi hali yok diyorum kardeşim , şaşırmadımAllah belami versin Hakan Ural ağlayarak boşalıyor okudum
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Titreme sorununuzmu var sayin savar?Allahım icardi işi ciddileşince bi titreme geldi karizmaya bak offf kasımpaşa maçında oynar bi de golünü atarsa
ne hamiti be
Kasimpasaya savunmaya çarparak gol atarsa hoşgeldin Falcao bebekAllahım icardi işi ciddileşince bi titreme geldi karizmaya bak offf kasımpaşa maçında oynar bi de golünü atarsa
la 2 kontenjan acık zaten.icardi ile 1 kaldıluyi gitmediği için transfer yapamazsak... çıldırırım
Fazla heyecan bende titreme yapıyorTitreme sorununuzmu var sayin savar?
işte yorum bu , bu yorum ile bu nöbeti kapatıp yenisini açmaları gerekirdiAdama Traore'yi alamıyorsak,
Kadına Traore'yi alalım :d
Yedik kafayı bitse de şu iki gün standart yaşamına dönsün herkes abi yaahahaha , yarında gecikirse açıklamalar , forumun hiç iyi hali yok diyorum kardeşim , şaşırmadım
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Heyecan iyidir iyi, diri tutarFazla heyecan bende titreme yapıyor
Hamite laf yok ulan
Hamit benim kutsalim