Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep süreç hep süreç...erden timur kendi istedigi fiyata olana kadar sabrediyo belliki.50 defa dinledim,adam sabredince sonunda baska yere gidiyo iş falan diyo.inanclı,öngördüğü şeyler gercekleşiyo. ve icardi dısındakiler kimse ciddi ugras veriyo olmalı

Su an iki yabanci alma hakkimiz var. Luyindama takimda kalacaksa stoper transferi olmaz. Nelsson, Bardakci, Luyindama, Emin Bayram ve Metehan lig icin yeterli.

Bir kanat ve bir forvet sart.

Duruma gore u21 kuralina uygun bir ofansif orta saha dusunulebilir.

Şikeci muhabirleri sabah yok telefonları şarja takın, uzun gün vs. diye hayal sattılar. Elde var bjk’nın atıksuayi

bu fatih hocanın söylediği zihinsel bütünleşme,inanç erden timurda var.ama okanla nasıl olur bu iş onu bilemiyorum

Su an iki yabanci alma hakkimiz var. Luyindama takimda kalacaksa stoper transferi olmaz. Nelsson, Bardakci, Luyindama, Emin Bayram ve Metehan lig icin yeterli.

Bir kanat ve bir forvet sart.

Duruma gore u21 kuralina uygun bir ofansif orta saha dusunulebilir.

Luyindama gitse de stoper gelmez bence..Yabancı stoper gelse sınıra takılır yerli gelse Nelsoni kesemezsin Çağlar dışındakiler abdulkerimi de kesemez saçma bir iş olur.. 2 tane gencecik adamı kadroda tuttularsa bir zahmet yedekte ilk alternatif onlar olsun derim

İcardinin havalimanı karşılaması çok ilginç olabilir özellikle wanda yenge için

Transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, son olarak Vavacars Fatih Karagümrük forması giyen orta saha oyuncusu Ahmed Musa’yı kadrosuna kattı. Ahmed Musa, 2022-2023 sezonundan itibaren kendisini 2 yıllığına Demir Grup Sivasspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ahmed Arif Kesen'in her postuma like atip begenmesi sahsimi hem onurlandiriyor hem endiselendiriyor.

Ya futbolu bilmiyorum ya benden iyi bilen yok.
Renktaş ne demek istiyorsun yani!?

Genelde Beğendiğim postlarin, kulübün geleceğini düşündüğünü gösteren postlar

Bende senin gibi yaşlı ve ne vereceği belli olmayan sönmüş yıldızlara milyonlar saçilmamasi derdindeyim.

Sen bu duruma ne kadar sinir oluyorsan
ben de en az o kadar sinir oluyorum.

Göz göre göre yapılan hatalara ses edilmeyince içim içimi yiyor.
Elden de yazmak dışında bir şey gelmiyor.

Dribblingci lazım..rakibin dengesini bozacak hızlı bir adam..
Yunus daha çok ghezzal tarzı diye düşünüyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence yunusun tek eksiği skora katkı yapamaması gol asist yaptıkça açılacak ..
Bir şekilde skor yapmasi lazım oyuncunun morali için çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt