Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oysa bilmiyolar genç oyuncu aliyosan onları geliştircek sisteminin bizde mevcut olmadığını.

ben bu kısmı anlamadım ne sisteminden bahsediyosunuz acaba? doğru adamı alırsan satabilirsin.

nelsson geldi 1 yıl oynadı değeri 2.5-3 kat oldu.

boeyi 1e aldın bugün minimum 5-6ya satarsın.

mustafayı en kötü aldığın paraya satacaksın.

icardi+ seferovice 7.3 para verdin sadece bu yıl için seneye muhtemelen olmayacaklar ve elinde forvet kalmayacak seneye haziranda? mantıklı mı?

elinde olacak tek para da muhtemelen beğenmediğiniz sistemle mustafadan gelen 5.75 olacak :D

Ara transfer döneminde sözleşmesi bitecek oyunculardan bazılarıyla imzayı atmak lazım. Mesela sözleşme uzatmazsa Dembele olabilir.
Scout ekibi de Kuzey ülkelerine kamp kursun. Oralardan bize topçu çıkar illaki.
Kesinlikle, suan sadece transfermarkte bakip bir kac oyuncu gozume carpti.

Stoper: Strasbourg'dan Djiku(2023), Genk'ten Cuesta(2023) ve Verona'dan Koray Gunter(2023).
Sol bek: Espanyol'dan Pedrosa(2023), Wolfsburgdan Paula Otavio(2023).

Sadece defans oyuncularina baktim suan, muthis firsatlar var. Biz almayi bilmiyoruz. Mesela Espanyol'daki Pedrosa'ya PVA'nin verdigin parayi vermene bile gerek yok. PVA 1.9 aliyor, Pedrosa'ya 1.2 felan versen direkt gelir zaten. Espanyol'da ne kazaniyordur ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gereksiz uzatıp illa kötü mu olalım reis. fikir olarak hiçbir ortak noktada buluşmayacağın aşikarken tartışmayı uzatıp forumda post kalabalığı yapıp diğer üyeleri rahatsız etmenin bir manası yok bence.
Bana atarlanma hemen. Senin yüzünden hassaslastim.

Bizim ideal 11 in yaş ortalaması 28 e dayanmış. Epey sakıncalı bir durum hem sahada performans anlamında,hem gelecek adına.

Son ana kadar beklemeyelim. transferin son 1 saati heyecan yaşamak iyi değil.

ben bu kısmı anlamadım ne sisteminden bahsediyosunuz acaba? doğru adamı alırsan satabilirsin.

icardi+ seferovice 7.3 para verdin sadece bu yıl için seneye muhtemelen olmayacaklar ve elinde forvet kalmayacak seneye haziranda? mantıklı mı?

elinde olacak tek para da muhtemelen beğenmediğiniz sistemle mustafadan gelen 5.75 olacak :D
İşte o sistemi anlamak için bunun belgesel tadında yapılmış videoları var. YouTube orda. İzlemeni tavsiye ederim o zaman ne dediğimi anlarsin kardeş...

umarım 2 sene sonra sövülmez yaşlıları doldurdu diye

bu arada kaliteye kimsenin laf ettiğini sanmıyorum

dubois mertens akerim torreira mitçö filan zaten kaliteyi yukarı çekti

ama bütün tramaferlerin minimum 3 milyon euro maaş ve 30 yaş olması saçma yani

3 4 sene önce yaptık aynısını benfica 18 yaşında çocuklarla üstümüzden geçti
Maaş konusunda nispeten katılırım da bütün transferlerin 30 yaş olması diye bir şey yok, abartı olmuş. 35 yaşında Mertens yaşlı, o da zaten eski takımında efsane statüsünde, yıldız olarak geldi. Sergio bu yaz 30 olmuş, ( 4yıl kontrat işi can sıktı) diğer isim de 30 yaşındaki Seferovic. Diğer gelen isimler 26-28 yaşında.

Yatırım olarak geri dönüşü riskli transferler diyebiliriz de bütün transferler 30 yaş üstü demek yanlış olur.

Ajax'ın o yapıya geçtikten sonraki ilk 3-4 senesi rezalet. Vazgeçmedikleri için bu noktadalar yani 1 senede yaptık olmadı denilebilecek bir durum yok ki geçen sene de doğru bir yapılanma değildi; Elneny, Berghouis ikilisi bile eklense çok fark olurdu.

Kimse de Ajax olalım demiyor zaten. Avrupa'da sürekli olan istikrarlı bir takım olalım diyoruz. Esas mevzu, taraftarın geneli Avrupa'yı salmış şu aptal ligde şampiyon olmayı bir şey sanıyor, zira şu kadrodan iyi futbol da çıkmayacağı aşikar.

Geçen sene 25 harcanan adamlar totalde en az 40 m euro getirecek bunu da zamanla göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt