Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne yarını? Bu ülkede hangi iş için yarını düşünebiliyorsun ki yarına göre kadro yapasın? :) Yarın yabancı sınırının kaç olacağı, ligin kaç takımla oynanacağı bile belli değil. Ayrıca evet Başak'ın şampiyon olması da bizim ayıbımız. Pandemiden kafa olarak en çok FT ve bizim takım etkilendi.
Kadro olarak değil, mali açıdan yarını düşünen yok diyordum. Maalesef yönetimin de umrunda değil. Başarılı olursak bir şekilde çeviririz, olamazsak zaten en fazla 2-3 yıl kredimiz var, bizden sonrakiler düşünsün kafasındalar.

En basit örneği 30 yaşındaki Sergio’ya 2,75’ten 4 yıllık sözleşme verilmesi. Hangi akla hizmet?

gedson tinercilere ffp olarak girdi beter olsunlar

Kadro olarak değil, mali açıdan yarını düşünen yok diyordum. Maalesef yönetimin de umrunda değil. Başarılı olursak bir şekilde çeviririz, olamazsak zaten en fazla 2-3 yıl kredimiz var, bizden sonrakiler düşünsün kafasındalar.

En basit örneği 30 yaşındaki Sergio’ya 2,75’ten 4 yıllık sözleşme verilmesi. Hangi akla hizmet?
Bu transfer dönemi yapılan tek falso hareket bana göre de bu. Ama hızlı toparladılar.

Mali açıdan yarını düşünmenin temeli de zaten kadro olarak yarını görebilmekten geçmiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt