- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
icardi yalan oldu sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foto atmadım ki. Nara'nın memelerinden fazla bahsedince mıhlandık.Hangi fotoyu atmıştın ki??
Sefer’e verilen 3.3 milyon da var daha. Tabi kimse böyle çıkacağını tahmin edemezdi ama İcardi ve Mertens alınacaktı madem Sefer’i neden aldık?Bu transfer dönemi yapılan tek falso hareket bana göre de bu. Ama hızlı toparladılar.
Tüh. Meme yoksa boşa ban yemişsinFoto atmadım ki. Nara'nın memelerinden fazla bahsedince mıhlandık.
Haksızın ve memcüğün dik duruşun için teşekkürler renktaş. Hadi uslu duralım azcık yine ... yoluna gitmeyelim Nara transferi öncesi.Tüh. Meme yoksa boşa ban yemişsin(
KaşınıyorsunuzHaksızın ve memcüğün dik duruşun için teşekkürler renktaş. Hadi uslu duralım azcık yine ... yoluna gitmeyelim Nara transferi öncesi.
Tamam modum sustum işte bak.Kaşınıyorsunuz
Net bir sey soylemek zor. Gecen sezon, ozellikle sezonun basinda baya Leverkusen maci izledim cok begeniyodum yeni hocalari Seoane ile oynadiklari futbolu. Bu adam banko oyuncu degildi o donem, firsat bulunca da cok iyi gorunmuyordu. Sene sonuna dogru daha cok sans bulmus ozellikle Wirtz sakatlandiktan sonraben oyuncular konusunda baya cahilim. o zaman sıkıntılı mı diyorsun