Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi yalan oldu sanirim

Admir noktayı koymuş :)

Bu sene şampiyon olmamız lazim. Arkadas cevremde kim evlendiyse evlendikten sonra şampiyonluk göremedi. Gerek fenerli gerek bjkli. Bu duruma düşmek istemiyorum

Seferovic 3.3
Iicardi 2.9 + 1.1
Gomis 1.7
9milyon avro
9x0.6 = 5.4 Brut
14.4M× 18 = 259M

3 forvete 260milyon TL gomduk

Nevzat Dindar: Icardi transferinde Galatasaray ile PSG satın alma opsiyonu konusunda görüşüyor, Galatasaray tapusunu almak istiyor. Kiralama noktasında bir sorun yok. Lucas Moura da listede. Olmayacak bir transfer değil, içeriden de doğrulattım. Redmond ve Paulinho da listede.

ben oyuncular konusunda baya cahilim. o zaman sıkıntılı mı diyorsun
Net bir sey soylemek zor. Gecen sezon, ozellikle sezonun basinda baya Leverkusen maci izledim cok begeniyodum yeni hocalari Seoane ile oynadiklari futbolu. Bu adam banko oyuncu degildi o donem, firsat bulunca da cok iyi gorunmuyordu. Sene sonuna dogru daha cok sans bulmus ozellikle Wirtz sakatlandiktan sonra

Bu sene de Leverkusen baya hucumcu transfer etmis rotasyonda daha bile geriye dusecektir. Yasi itibariyle artik duzenli oynuyor olmasi lazim o yuzden oyuncunun gitmek istemesini anliyorum. Leverkusen adama daha 18 yasindayken €18.5m yatirim yapmis, ki o zaman cok parlak ve gelecek vaat eden bir cocukmus Brezilya alt yas milli takimlarinda banko oynuyormus, Vasco'da da as oyuncu olmus

Cok kotu bir sakatlik gecirmis bir sene sakat kalmis ama sonrasinda bir nuksetme durumu olmamis sakatligin. Yine de herhalde gelisimini cok kotu etkilemistir. Herifin bir yil kontrati kaldigi icin cok pahali da olmaz, Leverkusen'in de bir beklentisi kaldigini sanmiyorum. Yine de kagit ustunde tutmama ihtimali de oldukca yuksek bir transfer. Belki gecen sezon ikinci devre Leverkusen'i izlemis biri daha net seyler soyleyebilir oyuncu hakkinda. @Can BÜYÜK de Seoane icin Leverkusen izliyodu diye aklimda kalmis

@Keramettin TANRIVERDİ 15m civarında bütçeyle trde son 2 sezonda en çok para harcayan takıma top göstermediler üstat. kopenhag macından sonra topçulara verdiğimiz 2m 3m maaşlar çok yüksek geldi gözüme.

en iyi ihtimalle 20m için(play off, uel, şampiyonluk) 40 50m maaşın altına giriyoruz. çılgınlık.

burada yazılıp çiziliyordu en çok da sen dile getiriyordun ama durumun vehametini ancak o maçtan sonra kavrayabildim

En az 3 transferin biri belli, diğerleri kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt