Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.280
- 4.056
- 428
Efsane bir nöbet olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Elendi
Şu iki hesaptan birisinde paylaşıldığını görmüştüm, belki bulabilirsinizBizim ligin takimlar kac sprint atiyor istatisiki var mi?
Kaan Elendi
Sistem kurmak için bir TD'ye 2 sene sabır etmen lazım en az. Bizim taraftar daha oyunculara 2 maçta çöp çekiyor sonra yok Kopenhag yok bilmem ne. Bu arada Kopenhag'tan çok daha iyi oynadığımız maçtan sonra denilenler ortada, Kopenhag gibi oynasaydık neler denileceğini tahmin bile edemiyorum şu anda Kopenhag'ı övenlerin.Aynen kasmadan kazandılar.
İşte sistem kurabilsek bizde de gerek kalmayacak da, oyuncu bazlı takımlar olmaktan öteye gidemiyoruz.
Şu yeni alınan Türk gencoyu oynatmak lazım. Ne kadar kötü oynayabilir Allah aşkına.pva gitmiyor sol bek transferi olmaz diyor nevzat
Tutturmasin. Kaan Ayhan oynayana kadar Emirhan falan oynasin.Bi kere de tuttur
valla newzattan anladıgım icardi dışında max 1 transferle kapatırız. yok luyi giderse stoper yok pva giderse sol bek. oldu
O dediklerin icin bence degil 14 tamamen sınırsız yabanci olmali. Takimlarin kafasi yerli oynatmaliyim diye mesgul olmamali.@Keramettin TANRIVERDİ 15m civarında bütçeyle trde son 2 sezonda en çok para harcayan takıma top göstermediler üstat. kopenhag macından sonra topçulara verdiğimiz 2m 3m maaşlar çok yüksek geldi gözüme.
en iyi ihtimalle 20m için(play off, uel, şampiyonluk) 40 50m maaşın altına giriyoruz. çılgınlık.
burada yazılıp çiziliyordu en çok da sen dile getiriyordun ama durumun vehametini ancak o maçtan sonra kavrayabildim
kanat transferi de zor bence muhtemelen icardi ile kapatıcaz12 yabancı var zaten icardi ve kanat gelicek
Sil bunukanat transferi de zor bence muhtemelen icardi ile kapatıcaz