Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.239
- 16.244
- 1.578
bir yandan çok para diyorum sonra seferovic ve gomis aklıma geliyor. zor bir durum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorunlu değilse 30 olur yaPSG satın alma opsiyonu için 30 milyon euro koydurmak istedi.. Galatasaray bunu fazla buldu.. Satın alma opsiyonu olmayacak..
Muriele atlarım yaşına başına bakmam Mertens gibi transfer olur
Evet demistik. Adamlar ucuk opsiyon ister ve biz alamayiz. Icardiye harcanlian bütceyle gelecek sene bir sözlesmesi biten forveti kapariz bizde
şampiyon olmamız şart
naber Doruk nasilsin ?Zorunlu değilse 30 olur ya![]()
Ne o santim miZorunlu değilse 30 olur ya![]()
Yıllardır Trabzonspor osuruktan 4. büyüktü ama geçtiğimiz 2-3 yıl içinde ciddi ciddi 4. büyük olduğunu hissettiriyor. Hem ligdeki şampiyonluk hem lobisel güç hem de transfer başarıları (alışta ve satışta) hem altyapı gücü Trabzonspor'un büyüklük yarışında tekrardan varolmaya başladığını gösteriyor.
Adamlar siyasette genel olarak güçlüler.Akp gittiğinde 5 seneye küme düşme potasında bulurlar kendilerini
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanat da gelir benceBu takimin genel sorunu ztn 2 senedir posyon üretememe degil mi
Gidip manager ücretiyle beraber Icardi’ye 5m gömüp kanat transferini askiya alirsak büyük sicariz
Sol bek transferinin yapilmamasi dogru karar bence, oraya hatta Kazimcan veya Berkan entegre edilmeli, yerliyi orada kullanmaliyiz
İyiyim dostum gelir mi bu gece transfer?naber Doruk nasilsin ?