Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.144
- 35.223
- 3.758
Wanda da Miamiye gidecek zamanı bulmuş şimdi miamiden uçak İstanbul'a gelsin diye bekle dur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol kanat veya forvet oynatıyorlar.Schjelderup forvet degil. Benim bildigim kadariyla kanat oyuncusu.
Fenere ne kanadı lazım yav halats ve fb uefa listesine adam yetiştirir diye tahmin ediyordum ama beklediğim transferleri yapmadılar. tsye 1 kanat fbye kanat ve stoper lazımdı. ikisi de gruptan çıkamaz muhtemeln
Her ikisinin de özellikle yalı çocuğunun Avrupa maçlarını taktığını zannetmiyorum.ts ve fb uefa listesine adam yetiştirir diye tahmin ediyordum ama beklediğim transferleri yapmadılar. tsye 1 kanat fbye kanat ve stoper lazımdı. ikisi de gruptan çıkamaz muhtemeln
Ts daha kimi alsın rdasts ve fb uefa listesine adam yetiştirir diye tahmin ediyordum ama beklediğim transferleri yapmadılar. tsye 1 kanat fbye kanat ve stoper lazımdı. ikisi de gruptan çıkamaz muhtemeln
Heryer transfer kapatilmaz rts. Biraz da eldekilere guvenelim artik. Emin, metehan göturur orayi kalirsa dama da varForvet ve kanat gelecek ama stoperde gerekliydi bize ama nedense luyindamaya bir takım bulamiyoruz
admınım bu icardi iş yapar mı sence opsiyonda yokmusFenere ne kanadı lazım yav hala
TSye de bir şey lazım değil
rossiyi elden çıkarmaya çalışıyorlardı yapamadılar. emre king ve irfan var kanatlarda ben hiçbirini bizde kanada yazmam.Fenere ne kanadı lazım yav hala
TSye de bir şey lazım değil
Mo Kudus da Nordsjaelland’da oynarken son sezonunda zaman zaman forvet olarak oynuyordu ama forvet degil. Schjelderup daha cok kanat oyuncusu gibi.Sol kanat veya forvet oynatıyorlar.
Suratına slap slap vurasım geliyor triplere bak
trezeden başka kanatları yok üstat. ömürü idareten atıyorlar sağa baya formsuz o da. twde kanat transferi için baya yardırıyor tsliler. masourası almaya calıstılar ama oly salmadıTs daha kimi alsın rdas