- 4 Ağustos 2009
- 83.679
- 62.324
- 5.093
Ali icraata baslamis.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrerossiyi elden çıkarmaya çalışıyorlardı yapamadılar. emre king ve irfan var kanatlarda ben hiçbirini bizde kanada yazmam.
tsnin de sağ taraf boş visca ne zaman dönecek belli değil. ömür formsuz kouasssi falan oynuyor
8jkdaki deli cesareti keşke olsa ben olsam metehani gözü kapalı koyarım yada hamzayada daha uzun süre verirdim tinercilerin genclerinden sanki dahami.kotu bizim çocuklarHeryer transfer kapatilmaz rts. Biraz da eldekilere guvenelim artik. Emin, metehan göturur orayi kalirsa dama da var
nöbeti bitiren postAli icraata baslamis.![]()
tanıdık bi müzik
Yaparız. 4 milyon veriyorsak bunları yapacak bir zahmet. Yoksa niye alıyoruz ki? Forveti besleyecek bir kadro yapımız yok şu anda. Gerekirse kendi pozisyonunu kendisi yaratacak.
@Berk CanAli icraata baslamis.![]()
Oynamaya geldiyse her türlü yapar da öyle izlemesi keyif veren bir adam değil.admınım bu icardi iş yapar mı sence opsiyonda yokmus
Uzun versiyonu yokmu bu muzigin?
Uzun versiyonu yokmu bu muzigin?
Okan hoca arada bayi da görse keskekerem ve yunusa sahip çıkalım. görünen o ki banko oynayacaklar bu sezon
Kız arkadaşı Cindy Kimberly. Bayağı ünlü birisiymişAli icraata baslamis.![]()