- 2 Temmuz 2011
- 132.833
- 55.662
- 5.338
bitince duyacagız öyleyseciddi bir girişim/bitmeye yakın bir transfer yok demek ki. yoksa her halukarda dış basından duyardık. torreirayı 1 hafta öncesinden duydugumuz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitince duyacagız öyleyseciddi bir girişim/bitmeye yakın bir transfer yok demek ki. yoksa her halukarda dış basından duyardık. torreirayı 1 hafta öncesinden duydugumuz gibi
ciddi bir girişim olursa duyarız yine önceden. şuan ciddi bir girişim yok onu diyorum reisbitince duyacagız öyleyse
vardır biz bilmiyoruzciddi bir girişim olursa duyarız yine önceden. şuan ciddi bir girişim yok onu diyorum reis
Bi de şu var köyüne dönecek demişhe moura istiyoz he
Bi de şu var köyüne dönecek demiş
Renkdaslar benim için Icardi transferi Sneijder transferiyle eş değerdir.
Renkdaslar benim için Icardi transferi Sneijder transferiyle eş değerdir.
Size çikaldolar mustehak.
İsim olarak öyke belki ama Şinonun tapusunu almıştık başlarda kötüydü sabrettik sonu harika olduRenkdaslar benim için Icardi transferi Sneijder transferiyle eş değerdir.
Yorumlarda da bazen İcardi 'yi değersizleştirme operasyonu görüyorum. Bu arada İcardi Inter de kalsaydı, orada işler çok değişirdi, en son takımı sırtlıyordu.Bence Sneijder > Icardi her acidan.