Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dead.webp

gibi bir nöbet.

konunun yaş değil, oyun karakteri, personal karakter ve sözleşme şartları olduğunu anlatamadık reyis. ömer bayram falan da var 30+ onu yazmamışlar.

yalnız sami alınan oyuncular niye alındı demiyor anladığım kadarıyla

alacağımızı aldık zaten artık takımın tempo sorununu ve geleceğini çözecek 1 2 adamla transferi kapatalım görüşünde gibi

Muslera, Gomis, PVA geçen sezonda vardı. Yanlarında giden 35lik Babel, Feghouli falan. Şimdi 2-3 tecrübeli adamımız daha var diye yangın yapmak mantıklı gelmiyor.

Boey, Nelsson, Yunus ve Kerem genç potansiyelli 11 çıkanlar. Bunların yanına/yerine en fazla 1 genç isim eklersin olur biter

Kimse emekli demedi ki. Takimda 50 tane tecrubeli topcu var hala jong ajax muamelesi cekiliyor genc topcu istendiginde

Geçen seneki yapılanmayı Yunus, Atalay, Işık Kaan vs. gibi kendi altyapımızla gerçekleştirebilseydik mantığı olurdu Avrupa'nın çeşitli yerlerinden gençleri toplayıp Ajax, Porto olacağımızı zannettik patladık haliyle. Fm mantığıyla 3'e alıp 30'a satma hayalimiz bakidir ama kabul etmek gerekir ki bu tarz oyuncuları 1 hadi bilemedin 2 tanesini yakalayabiliyorsun 4-5 senelik sürede.

PSG taraftari olan bir arkadasima sordum Icardi'nin durumunu, o bana soyle izah etti;

Wanda zamaninda cok iyi bir anlasma yapti Icardi icin PSG ile. Orada iyi para kazaniyor. Ama artik PSG yonetimi kendine takim bul demis o da bundan dolayi futbol oynayabilecegi bir takima gitmek istiyormus. Wanda da hem esi hem menajeri oldugu icin aslinda cogu karari o veriyormus. Yani kariyer planlamasi tamamen Wanda'ya bagli. Wanda'da gecen Istanbul'a gelmis ve bunlari iyi gezdirmisler. Cok begenmis ve Istanbul'da yasamayi kim istemez demis. O da sonra PSG yonetimine 'Galatasaray ile gorusmelere baslayabilirsiniz' demis. Zaten suan PSG ve Galatasaray henuz bir anlasma saglayamadi diyor ama hem M. Icardi hem W. Nara'da Galatasaray'a 'oke' demis. Kiralik olarak prensip anlasmasi var lakin satin alma opsiyonu icin pazarligi mi var orasi bilinmiyor diyor.

Sonra bu izin olaylarini sordum, hani bu neden antrenman yapmiyor suan diye. O da soyle dedi;

Wanda'nin bilindigi uzere kendi sirketleri var, iste mayo satiyor , makyaj firmasi falan. Bunun icinde PSG yonetiminden ozel izin aliyor Mauro icin. Sozlesmesinde her yil X gun kadar izin kullanma haklari varmis (normal yaz tatilin disinda). Tam olarak kac gun bilinmiyor.
Wanda'da bunu firsat bilip herifi zaman zaman pesinden surukluyor, sanirim tek basina Paris'te birakmak istemiyor artik guvenmiyor olabilir (eski vukuatlarindan dolayi). O yuzden ozel olarak izin alip Miami'ye gittiler gecen gun.
Bizimkiler bonservisi icin de ugrasiyor olabilir o ara ha paris ha miamiden geliyor pek bi farki yok.

lucas moura çok beğendiğim bir oyuncu inşallah gündemde vardır
kanat oyuncusu en az forvet kadar önemli
çağlar'ın ismi basına düşmüş kaan veya çağlardan biri inşallah gelir,kaliteli türk oyuncusuna ihtiyacımız var

benim hayalim
1.martial forvet
2.lucas moura kanat forvet
3.çağlar veya kaan defans

ilk devre bitince güzel bir ortasaha oyuncusu daha olabilir

yalnız sami alınan oyuncular niye alındı demiyor anladığım kadarıyla

alacağımızı aldık zaten artık takımın tempo sorununu ve geleceğini çözecek 1 2 adamla transferi kapatalım görüşünde gibi
o zaman ok. ama 27-28 yaşındaki topçuları da yaşlı diye 30+lar ile birlikte yazmak çok hoş olmadı bence.

benim yaş konusunda görüşüm net reyiz. desteklemek için son bir örnek, wergost'u kim istemez mesela şimdi? 30 yaşında adam. mis gibi oynuyor. ya da tam tersi, cicaldau da 24 yaşında adam. vs vs.

takımda tabiki de satılabilir oyuncu olmalı yaş açısından. bizde de gayet var, nelsson, kerem, yunus, torriera, boey, mohamed, morutan vs vs.

o zaman ok. ama 27-28 yaşındaki topçuları da yaşlı diye 30+lar ile birlikte yazmak çok hoş olmadı bence.

benim yaş konusunda görüşüm net reyiz. desteklemek için son bir örnek, wergost'u kim istemez mesela şimdi? 30 yaşında adam. mis gibi oynuyor. ya da tam tersi, cicaldau da 24 yaşında adam. vs vs.

takımda tabiki de satılabilir oyuncu olmalı yaş açısından. bizde de gayet var, nelsson, kerem, yunus, torriera, boey, mohamed, morutan vs vs.
Ben yasli emekli demedim onlari yazarken. Takimda 50 tane tecrubeli adam var yeter artik yildiz isme milyonlari gommeyin dedigimizde takimi jong ajax'a cevirdiniz kardesim!! diyor millet.

en sevmediğim oyuncu tipi. kamyonla maaş, yüksek kariyer, süperstar ve ticaret ile uğraşan bir eş. biz bir garip türk ligiyiz, böyle topçu neyimize.

kesin olarak fayda sağlamayacağını görmemek için kör olmak lazım.

i don't want icardi.
haklisin ama risk cok az 3 milyon ver bir yil iyise alirsin kötü ise kov

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt