Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forum kafa dağıtma yeri yaz başında yaşadığım aşk acısını yemin ederim transfer döneminde bu forumla beraber aştım insan düşünmüyor burdayken gerçekte olan hayatını birbirinizi kırmayın futbol keyiflik bir oyun bu forumda o keyfi paylaşmak için var.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alıngan renkdaslarim var ne yazikki hemen alınıyor. Ozelini kapatıyor. Oluyor böyle seyler

acıkcası 5 sene öncesine kadar olumsuz ve zıt yorumlara tahammülüm yoktu.forumda da çok kızıyodum,tabi 17-18dim ozaman,twitterdan futbolu takip edince yobazlasıyor insan ordaki kitle gibi.şimdi 23üm,24 e gireceğim bu kasımda

ama forum ortamına alısıp,kaliteli muhabbetlere konuk olunca bende degiştim:) bence kimse kötü niyetli değil forumda
Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum kardeşim. O yüzden şaşkınım, üzülmedim.
Kırgınlık da yok. Bir düşünmüyoruz alt tarafı ne olcak, dünyanın sonu mu.

Kanat bekliyorum ben de sizler gibi. Dün hatta esprili bir video buldum ama youtubeden kısamadım, indirdim buraya atamadım.
Koyacaktım az da gülelim, ortam gece de gerilmişti diye olmadı. Ben de hep ciddi post atmıyorum.
Benim şu an hayatım inanılmaz olumsuz ve zorlu ama gülmeyi severim, eğlendirmeyi de.
Her şeyi tavsiyem bu kadar ciddiye almayın, bazen cidden anın tadını çıkarın. Gelecek düşünerek yaşanmıyor.
Şu an takımın yaptığı yanlış ben de biliyorum ama ülkemizin şartları buna uygun, ne yazık ki....

Su muhasebeci islerine birakin artik, bos bosuna kendinize stresse atmayin.

Kulupte, bu konuda uzman olmus, ustune cok iyi okullurda okumus, doktora almis kisiler var, onlar dusunur.

Macinizi bakin ve sonra salin.
Ondan 3 milyar borcu soktular di mi Galatasaraya

Terket konuyu

alper adminin yazdıgı kadarıyla anladıgım
wanda İcardiye tasmayı takmış yanında gezdiriyor

12'ye alıp 15'e satmak 6 ya alıp 7 ye satmak bence para kazanmak değil usta. Faize yatırsak 2 ye katlardık
Bruma’dan ayrica 1.9 kiralik bedeli aldik. Yani toplam gelir 17m. Tarihimizde sadece 5 kez 10m+ satisi yapmisiz. Yani bir yerden baslamak lazim.

Nzonzi, Seri, Falcao, Babel, Maicon, Feghouli, Belhanda transferlerinde dunyalari sokaga attik. Belhanda ve Feghouli ilk 2 sezon haric hic bir sey oynamadilar. Biri bonuslarla 3.5-4m digeri bonuslarla 4.5m euro falan kazandi. Ustelik bu oyuncu grubu ile avrupa’da berbat bir performans gosterdik. Dunyalari harciyorsun, sebep? Sadece super ligde sampiyon olabilmek icin. Genc oyunculara verilen paralar degil bu son kontratini yapmak isteyen oyunculara verilen paralar bizi her turlu zarara soktu.

wanda iyi yapıyor,icardiye.icardi 2dir yalnız kaldı.bir eyfele götürdü bebeleri,gecende milanoda biisikletle gezdirdi.herif cocuksuz ve wandasız gezemiyor artık

Her sene avrupada olalim sampiyonluk 2-3seneye bir gelse de olur. Ilk hedef konferansi almak olmali. Konferansa katilmak da ilk 3de veya kupayi almakla mumkun. Kucumseniyor konferans ama alsan ordanda 20m falan kazaniyorsun totalde herhalde
Her sene Avrupa'da başarılı olursan 2 senede 1 şampiyon da olursun zaten. Tutturmuşlar yok Ajax, Benfica, Porto olamayız diye, sen Dynamo Kiev ol önce bir sonra olursun diğerlerini.

Keşke Eşref gelseydi diyorum bazen, hakedilen bu zira.

Uzun yazmissin ama Gomis bence gonderilecekti, 2 gol atinca kaldi. Aynisi Boey icin de gecerli.
En basindan dedim, bu sezonki tek planlama sampiyon olmak. Cunku projeler icin en az 5 sene lazim. Olmuş kim varsa alacaklar. Bu sene sampiyon olamazsak seneye de olamayiz ve 2024'de secilemezler.

Reis tamam hedef bu sene şampiyon olmak ama planlamada oyuncu tercihlerinde gene sıkıntı var.Yani bende demek istiyorum ki hem bu sene şampiyonluk hedefi koyabilirsin hemde 3,5 senelik bir planlama yaparsın.Bunlardan birisi olacak diye birşey yok.

Ayrıca ben yönetimin yapılan sözleşmelere bakarsak bunu erden timurda söyledi 4,5 senelik plan yapıyorlar.Şunu anlamıyoruz bu planı yaparken beşinci sezonun sonunda şanpiyonluk gelecek denmiyor tabiki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt