Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıngan renkdaslarim var ne yazikki hemen alınıyor. Ozelini kapatıyor. Oluyor böyle seylerBu forum kafa dağıtma yeri yaz başında yaşadığım aşk acısını yemin ederim transfer döneminde bu forumla beraber aştım insan düşünmüyor burdayken gerçekte olan hayatını birbirinizi kırmayın futbol keyiflik bir oyun bu forumda o keyfi paylaşmak için var.
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum kardeşim. O yüzden şaşkınım, üzülmedim.acıkcası 5 sene öncesine kadar olumsuz ve zıt yorumlara tahammülüm yoktu.forumda da çok kızıyodum,tabi 17-18dim ozaman,twitterdan futbolu takip edince yobazlasıyor insan ordaki kitle gibi.şimdi 23üm,24 e gireceğim bu kasımda
ama forum ortamına alısıp,kaliteli muhabbetlere konuk olunca bende degiştimbence kimse kötü niyetli değil forumda
özelini mi kapatıyorAlıngan renkdaslarim var ne yazikki hemen alınıyor. Ozelini kapatıyor. Oluyor böyle seyler
Ondan 3 milyar borcu soktular di mi GalatasarayaSu muhasebeci islerine birakin artik, bos bosuna kendinize stresse atmayin.
Kulupte, bu konuda uzman olmus, ustune cok iyi okullurda okumus, doktora almis kisiler var, onlar dusunur.
Macinizi bakin ve sonra salin.
Bruma’dan ayrica 1.9 kiralik bedeli aldik. Yani toplam gelir 17m. Tarihimizde sadece 5 kez 10m+ satisi yapmisiz. Yani bir yerden baslamak lazim.12'ye alıp 15'e satmak 6 ya alıp 7 ye satmak bence para kazanmak değil usta. Faize yatırsak 2 ye katlardık
Avatarindaki Emrahinki mialper adminin yazdıgı kadarıyla anladıgım
wanda İcardiye tasmayı takmış yanında gezdiriyor
çağlar için teklif yapmışız ancak reddedilmiş. kiralık olarak alırız belki anlaşabilirsek sanmıyorum amaNe diyor rengim?
Emrah ortalarda yokken bana emanetAvatarindaki Emrahinki mi
Her sene Avrupa'da başarılı olursan 2 senede 1 şampiyon da olursun zaten. Tutturmuşlar yok Ajax, Benfica, Porto olamayız diye, sen Dynamo Kiev ol önce bir sonra olursun diğerlerini.Her sene avrupada olalim sampiyonluk 2-3seneye bir gelse de olur. Ilk hedef konferansi almak olmali. Konferansa katilmak da ilk 3de veya kupayi almakla mumkun. Kucumseniyor konferans ama alsan ordanda 20m falan kazaniyorsun totalde herhalde
Uzun yazmissin ama Gomis bence gonderilecekti, 2 gol atinca kaldi. Aynisi Boey icin de gecerli.
En basindan dedim, bu sezonki tek planlama sampiyon olmak. Cunku projeler icin en az 5 sene lazim. Olmuş kim varsa alacaklar. Bu sene sampiyon olamazsak seneye de olamayiz ve 2024'de secilemezler.
Hadi bir topluca N.K.F.v.A.S tribünü alalım birbirinize değil Fenere kızın sövünAlıngan renkdaslarim var ne yazikki hemen alınıyor. Ozelini kapatıyor. Oluyor böyle seyler
amazon prime gamingfm 22 nerede beleşti
ben her sövmede sonuna fb eklerim , örnek telefonu düşürdüm , hay senin ben ....... fb sona fb eklerseniz küfür boşa gitmemiş olurHadi bir topluca N.K.F.v.A.S tribünü alalım birbirinize değil Fenere kızın sövün
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi