Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.280
- 9.253
- 2.398
➡bundesliga➡trçağlar düşüş trendinde premier ligde tutunması artık zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
➡bundesliga➡trçağlar düşüş trendinde premier ligde tutunması artık zor
En çok söven de herifi zerre tanımayıp gelsin de gelsin diyenler olacak zaten.
Gol atmadığı her maç bu herif niye sahada denilir Icardi'ye.
Bu sanki biraz 5 3 2msiMuslera
Nelsson Caglar Abdulkerim
Dubois Yunus Torreira Oliveira PVA
Mertens Icardi
3 5 2![]()
Oradan buradan topluyor yaziyor da o yuzden dedim![]()
biraz kara mizah olacak ama olur da tutmazsa işte çağlar söğüşçü yazıları her yerde dolar taşar.
Az da ortam dağılsın, ciddiyetli halime ben bile fazla alışkın değilim.![]()
talebe bağlı. alt sıra takımlara gitmek yerine galatasaraya gelmek daha mantıklı➡bundesliga➡tr
ban geliyor. Hayatımda çok yere üye oldum, cidden hiç almadım.
Olur mu ya freiburgun b.kunda boncuk vartalebe bağlı. alt sıra takımlara gitmek yerine galatasaraya gelmek daha mantıklı
Doğru ya benim de kafa gitti."Domestic transfer windows involving clubs in the UEFA Champions League group stage vary by nation. However, all clubs have to register their UEFA Champions League squads by 24:00 CET on 2 September and any subsequent transfers will not be eligible for the group stage.
Champions League clubs' transfers"
Gec kalmis.
Niye ban alasın. Burda çok ban yiyecek adam var. Sana sıra gelmezban geliyor. Hayatımda çok yere üye oldum, cidden hiç almadım.
İlk olur. Ama fazla yapmayın. Üç gün yeter.![]()
Forumun ruh hali iyi degil biraz eglenin
Ban yemenize gerek yok bu tarz espriler yapmamanız yeterliban geliyor. Hayatımda çok yere üye oldum, cidden hiç almadım.
İlk olur. Ama fazla yapmayın. Üç gün yeter.![]()
espri yaptım ya, takılıyorum kardeşim.Niye ban alasın. Burda çok ban yiyecek adam var. Sana sıra gelmez
Bu kadar kötü espri yaptığınız için raporladım umarım banlanırsınız!!!biraz kara mizah olacak ama olur da tutmazsa işte çağlar söğüşçü yazıları her yerde dolar taşar.
Az da ortam dağılsın, ciddiyetli halime ben bile fazla alışkın değilim.![]()
sen yorumlamışsın,gerek kalmamışespri yaptım ya, takılıyorum kardeşim.
Bundan daha ciddi atışmalarım olduğuydu yine de sağ çıktık.
Hakaret etmedim ama ortam gerildi sonuçta. Ancak ciddi şeyler olursa tabi ki kendimin gözünün yaşına ben bile bakmam, kendim isterim.
Şu an bence de o kadarını gerçek bile olsa hak etmiyorum.
Sergi beni yorumlasın ya, terazi burcuyum. Müthiş adalet takıntılı insanım, kendime de pek acımam aşarsam sınırı sdds![]()