Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.856
- 23.242
- 2.393
Bizimle anilan sallai sakatlanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İltihabı geçmişti Çarşamba günkü maçtan önce. Kulübeye bile almadı adamıSakat adami kadroya almiyor Conte.
Hukumetin adami ise bulunma bu ulkede gupegunduz adam olduruyorlar bombaliyorlarda bulunmuyor bu nedir ki ?bunu yapan gerizekalı bulunamayacağını mı sanıyor acaba
cengiz ilk 11harit yedeklerde
cengiz ilk 11harit yedeklerde
Sene sonu bedava zaten. Türkiye ye gelmez@Alper Altun sampiyon olsak 20 milyona verir mi madrid asensioyu?
bizim basına göre tudor üstünü çizmiştiGeçmiş olsun. Çok istiyordum ama gelmez artık. Kadrolarında doğru düzgün kanatta yok zaten

Ben de o yüzden gaza gelmiştim de herif ilk 11bizim basına göre tudor üstünü çizmişti![]()
Hukumetin adami ise bulunma bu ulkede gupegunduz adam olduruyorlar bombaliyorlarda bulunmuyor bu nedir ki ?
Kimin adami olduguna gore degisir adalet bakaninin twitterda tek kelime olarak adalet yazdigi ulkede yasiyoruz
payet sakat o yuzden ilk11e almış ama bırakmazlardı ztn. malinovsky gelseydi o zaman salabilirlerdi kiralıkBen de o yüzden gaza gelmiştim de herif ilk 11
Adamların hayatı bal. Çektikleri kuraya bakMAÇ SONUCU | Zorya Luhansk 3-2 Dinamo Kiev
Dinamo Kiev‚ Ukrayna Ligi´nde ilk 2 maçında mağlup oldu. Ligde son sıralarda yer alıyor.
Lucescu gg