- 6 Eylül 2014
- 93.490
- 64.326
- 4.608
Union berlindeki sol kanat leveningi cok begendim reis. Fizikli hızlı. Top vermiyor HERIF munihli topcularahaber çıkmaması iyi değil maalesef. dış basında çıkmalıydı çoktan
1 1 bitti mac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Union berlindeki sol kanat leveningi cok begendim reis. Fizikli hızlı. Top vermiyor HERIF munihli topcularahaber çıkmaması iyi değil maalesef. dış basında çıkmalıydı çoktan
3 transfer yapilacak dendi. Duyuncularda 3 transferden bahsetti, bekleyip görelim renktaşGun kalmadi rts. Haber ciksa nolcak? En olmadi yabanci basinda cikardi. Oda olmadigina göre aksiyon almiyoruz demektir
Vay be baskantwitterda var da instada yok
ForumFB de
Burak Benli
Burak Orhon1907
Fingon Vardemir
Exziol
Mec
Taatoo
Old Santi
Mathok
Bukadar futboldan uzak, cahil bir forum uyeleri gormedim. Bizim en kotu forum uyesi bunlari 10 basar.
Kos koca forumlarinda, Sadece, Ace, Ed Wood ve Alper disinda mantikli yorum yazan adam yok. Okurken beyin nuronlarim olmeye basliyor.
Abartılı biraz, biz bu adamlarla mezhepsel ya da sınıfsal farklara sahip değiliz. Hepimiz aynı coğrafyanın benzer ailelerinin çocuklarıyız. Aynı liselerde okuyor aynı şarkıları dinliyoruz. Rekabetimizi ateşleyen tek şey spor.Yüzyüze denk geldiğim hiçbir fblide mantık göremedim , bırak klavyeyi, 2 dakika konuştuktan sonra sol kroşe vurasım geliyor çoğu zaman.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelse iyi olur yoksa isimiz dumanbasında ismi çıkmayan biri pat diye gelecek bence
Bu saatten sonra düşük para değil tam tersi getirmek için daha yüksek paralar verebiliriz kulüplerin değil oyuncuların eli güçlü şu anda