Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🤤

giphy.gif

.......................Okan
Dubua....Caglar.....Abdul.....Pva
.....................Torreira
Martial...........Olivera.........Depay
......................Mertens
......................Dembele

Kanat- Forvet lazım lakin oldu da olmadı bu transferler, yönetimi eleştiririm lakin enseyi karartmam Okan Buruk'un dokunuşlarıyla oyuncu kazanmasını beklerim. Mesela Kerem yerine Mertens'i çekip ortaya Hamza Akman'a süre verip onu kazanması, Kerem, Barış Alper'i kazanmasını beklerim. Seferovic hazırlık maçlarında gayet iyiydi mesela.

Gsnin en bos carlari

1 emre utkucan
2 yener ince
3 serdar kelleci
4 ugur

İcardi işi de garip dün bir kaç yabancı hesap , ve yerli hesap transfer bitti dedi. Ondan sonra olumlu yada olumsuz hiç bir şey yok. İlk defa böyle şey görüyorum. Ya transfer bitti haberlerinin artması özellikle yabancı basında ya da bir prüz çıktıysa da onun haberinin olması lazım. Benim düşüncem bu opsiyon olmaması bizim yönetimi epey düşündürüyor. Ligin 5 haftası gecmis , alsak 10. Haftada form tutar. Opsiyonu yok geriye ne kaldı. Vazgeçersek şaşırmam bu transferden.

Bu arada ciddili mesaj atayim bugun butun gun ara ara okudum yazdiklarinizi

Benim gorusum budur

Moruksaray > cocuksaray

Bir suru genc topcu var takimda zaten
Yeter

Vizyon, scouting, fm , ugur karakullukcu, serdar kelleci, sef emre, ajax, porto lan len diye diye kafa utulediniz fatih hocamida bu hastaligi bulastirdiniz

Sayenizde hayatimda ilk defa kume dusme korkusu yasadim ALLAHSIZLAR beyaz saclarim cikti, her mac 2 paket sigara ictim sayenizde

Ki gozgoze o gun yenilsek dusecektikde

Ilk 11de max 3 4 tane genc potansiyelli topcu olacak eger yarismaci takimsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt